Що за простотия?!

Dupnica_Picaria-2Що ли за гениално решение на чиновниците от Община Дупница е да предоставят улица без изход за ползване от пицария? Въпросната пицария се намира на ул. „Дора Габе“, на десетина крачки от съдебната палата.

Улицата на скоро беше асфалтирата, а това което най-много разсмива и озадачава хората е, че въпреки че от тази улица няма как да излезе кола, там е поставен знак: Пътен знак Б1 – Пропусни движещите се по пътя с предимство. Защо преките на ул. „Дора Габе“, водещи към главната пешеходна улица са асфалтирани? При положение, че не са улици. А знака за какво ли е? Справка на Топ Преса останови, че преди асфалтирането на улицата, на това място не е имало знак. Ама така де то като има пари за харчене трябва да се изхарчат някъде. Дали за асфалт, дали за пътни значи…

Има една поговорка „Не е луд, който яде баницата, а този който му я дава.“ Така че щом Община Дупница е взела решението, че кафенетата са по- важни от гражданите, ние няма какво да кажем… Можем само да покажем този проблем. На снимките, които направихме се вижда, че на места от пешеходната централна улица и велоалеята се сливат.

Dupnica_VeloaleiaЦелия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене