Местния печат

„Вяра“

10 години решетки по второ дело грози кмета на Невестино Димитър Стаменков за злоупотреба с 378 450 лв. пари на Европа, изчезнала е 50% от сумата, предназначена за парка в Невестино

10 години решетки грозят кмета на село Невестино Димитър Стаменков за използване на документи с невярно съдържание с цел източване на средства по европейска програма. Второ досъдебно производство е образувано срещу кмета на Невестино и бившия му специалист по ТСУ Благой Иванчев, както и управител на фирма, осъществяваща строителен надзор, и управител на фирма, извършваща строителството на обект „Реконструкция на парка на село Невестино”.

Нагълталата се с коктейл хапчета 16-годишна дупничанка: Жива съм, не съм бременна, няма да се откажа от Пепи, майка ми и от „Закрила на детето” да се оправят

„Не съм бременна, не съм умряла, черният ми дроб е здрав, на крака съм и съм лудо влюбена. Проблемът е, че съм на 16 години и не мога да сключа брак”, това обяви в редакцията на вестник „Вяра” 16-годишното момиче, за което беше съобщено, че е на косъм от смъртта, след като е изгълтала коктейл от хапчетата на баба си. Момичето дойде с майка си Цветелина Любомирова в редакцията, за да опровергае твърденията, изнесени в регионален ежедневник, че момичето е на смъртен одър и чакат майка му от Италия, за да даде съгласие за операция на черния дроб на дъщеря си.

Татяна Дончева реанимира политическия живот на Пламен Соколов, хвърля го в битката за кметския пост на Дупница, докторът мери сили с Костадин Костадинов

Екскметът Пламен Соколов и бившият ОбС шеф Костадин Костадинов се впускат в битката за кметския пост на Дупница. Пламен Соколов е избран за председател на партията на Татяна Дончева „Движение 21”, а Костадин Костадинов изтупа от праха каруца позабравени политически лидери от прехода с погребани партии и заедно с тях е учредил сдружение „Спасение на Дупница”.

Оперната звезда от Дупница Диман Панчев подкрепи д-р Иван Ибришимов в битката му за кмет: Той е човек на музиката, ще организираме повече фестивали

Известният оперен певец от Дупница Диман Панчев подкрепи д-р Иван Ибришимов в битката му за кмет на града. Музикантът изрази желание да се присъедини към известните лица от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на стоматолога за кандидат-кмет. В момента Диман Панчев живее в Бургас и пее в операта в морския град.

Кметът на Сапарева баня Сашо Иванов получи разрешение от съветниците да подпише предварителен договор за продажба на акциите от център „Преображение” за 4,5 млн. лв. 

Абсурдно решение взеха общинските съветници на община Сапарева баня на вчерашната извънредна сесия. Те дадоха съгласие да бъде сключен предварителен договор с „Аква Трийтмънд” АД за прехвърляне на акциите на общината от рехабилитационния център „Преображение” светкавично. Единствено съветниците от ГЕРБ Калин Гелев, Васил Лазов, Николай Мертакчийски и Любомир Кръстев гласуваха „въздържал се”, но със седем гласа „за” и с двама отсъстващи, в лицето на Марта Копанарска, която е на почивка в базата на Министерския съвет „Евксиноград”, и лидерът на БСП Николай Фарфаров, решението мина.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене