Три нови попълнения остават в отбора след последните две контроли на „Пирин“ Гоце Делчев

Отборът на „Пирин“ (Гоце Делчев) изигра две контроли през ми­налата седмица, е които финализира своята пред- сезонна подготовка. В първата тимът, воден от Тодор Киселичнов инка­сира 1:0 на своя стадион срещу „Ботев“ (Враца), в мач без особени футбол­ни достойнства, което и двамата треньори до голяма степен отдадо­ха на голямата жега на Градския стадион в Гоце Делчев. В състава на неврокопчани, макар и като резерва се появи възста­новеният след проблеми с бъбреците Иван Спахиев, както и дошлите от „Пирин“ (Разлог) Христо Димитров и Атанас Ва­силев. В състава на вра­чани пък играха трима от познатите на фенове- те в Югозапада футболи­сти – бившият капитан на „Пирин“ (Благоевград) Георги Георгиев, друго бивше орле Радослав Анев и роденият в Дъб­ница доскорошен фут­болист на Монтана Раиф Мурадов.

Другият  спаринг на неврокопчани бе срещу „Марек“ само три дни след мача с врачани. В този двубой зелено-бе­лите южняци надделяха с 1:5 като гост, в мач иг­ран пред около 50 зри­тели на ст. „Бончук“ в Дупница. Гостите бяха по-класният тим и зако­номерно победиха почти юношеската формация на домакините.

„Пирин“ (Гоце Делчев) ще задържи юношата на „Септември“ (Симитли), потвърди изпълнителни­ят директор на неврокоп­чани Костадин Гуцев. На Даниел Гогов се гла­сува доверие да замес­ти напусналия Мариян Ловков, който бе приет студент и предпочете да бъде по-близо до уни­верситета и предпочете да се подвизава в друг третодивизионен отбор „Германея“ (Сепарева баня). Заедно с Даниел Гогод в отбора е картотекиран още един футболист от новата вълна в отбора 19-годишният Сте­фан Терзиев. Младокът, който започна своя път във футбола в частната футболна школа Неврокоп се завръща в родния край, след като за кратко бе в ЦСКА, а в послед­ните 2 години в ДЮШ на „Славия“. Третото попълнение е играчът на „Септември “(Симитли) -Борислав Сандев, кой­то също бе одобрен от Тодор Киселичков. От отбора на невро­копчани веднага след спаринга срещу „Ма­рек“ бяха отпратени дошлият от „Пирин“ (Разлог) Христо Дими­тров и друг юноша на „Септември“ (Симитли) Петър Гошев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене