СЪОБЩЕНИЕ – Община Благоевград

Община Благоевград обявява възлагане на обществена поръчка чрез публична покана по реда на Глава осма „а“ от ЗОП, за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: “Ремонт на помещения – общинска собственост, находящи се на адрес: ул. „Христо Смирненски” №5, ет. 1, гр. Благоевград“.

Публичната покана за възлагане на обществената поръчка е публикувана в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на Община Благоевград www.blgmun.com на 04.08.2015 г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за извършване на строителството, предмет на настоящата обществена поръчка, е в размер до 11 771,08 лева без ДДС или 14 125,29 лв. с ДДС осигурен финансов ресурс от възложителя, който не може да се надвишава.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта”.

Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база: Коф. = К1 + К2+ К3, където:

К1 – Предложена цена  – Максимална тежест – 60

К2 – Срок за изпълнение на поръчката – Максимална тежест – 20

К3 – Гаранционен срок  – Максимална тежест – 20

Оферти за участие се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на 13.08.2015 г.

Офертите ще бъдат отворени на 14.08.2015 г. от 10.00 ч. в Зала 210 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград. 

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене