При голям интерес премина състезанието за най-красив кон, провело се на Попови ливади

Състезание за най-красив кон се проведе през изминалата неделя, което съвпадна и с традиционното отбелязване на 112-годишнина от Илинденско-Преображенското въстание на с. Попови ливади. В състезанието, организирано от НПО „Активна съвест”, медийна група „Топ Преса” и Община Гоце Делчев, се включиха 9 участника – 5 от Гоце Делчев, 1 от Добринище, 1 от Банско и 2 от Разлог.

Журито, в 5-членен състав, бе доста затруднено при избора. С помощта на децата и останалите хора избраха най-атрактивните и красиви коне.

Победителя I място

Победителя I място

Първо място грабна Велко Радков Димитров с кон Рила от гр. Гоце Делчев, който бе награден лично от кмета Владимир Москов, а именно уикенд за двама в спа-хотел „Свети Никола”, гр. Сандански.

На второ място бе Димитрина Николова Димитрова с кон Мечка от гр. Гоце Делчев, която бе наградена от евро-депутата Ангел Джамбазки .

Победителя II място

Победителя II място

На трето място се класира Георги Василев Георгиев с кон Киро от гр. Банско, който бе награден от Андон Балтаджиев.

Победителя III място

Победителя III място

Състезанието се проведе при изключително засилен интерес от страна на възрастни и най-вече малчугани, които се качваха на конете за снимка.

Голямата награда бе осигурена от Топ Преса, купите от НПО „Активна съвест”, а допълнителните награди – от магазин Щил в гр. Гоце Делчев.

viber изображение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене