Топ ПРЕСА TV: Младежи набираха средства на благотворителен концерт в Гоце Делчев, за подпомагане на пострадал техен връстник

благотворителен концерт гоце делчев

Инициативата е на спонтанно сформирана група, приятели на пострадалия Георги Георгиев от с. Борово.

Георги Георгиев от гоцеделчевското с. Борово пострада жестоко при автомобилна катастрофа в навечерието на Коледа. Благодарение на високопрофесионалната намеса на лекарите, след извършената операция специалистите дават надежда, че Георги може да са възстанови напълно, но са необходими средства за следоперационни процедури на опорно-двигателната система. Семейството не разполага с необходимите средства за това, но приятелите на Георги са с него. Инициативата на младите хора от Борово бе подкрепена от Ученическия парламент при НПГ „Димитър Талев“, които вече имат голям опит в организирането на подобни благотворителни инициативи.

Десетки самодейни изпълнители – музиканти танцьори и артисти, безвъзмездно се включиха в инициативата с ясното съзнание, че помагат на млад човек да се завърне към нормален живот.

Тези, които не успяхте да присъстват на концерта, вижте част от атмосферата на благотворителната инициатива във видеорепортажа.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ И ВИДЕО РЕПОРТАЖ ВИЖТЕ ТУК!

И ОЩЕ МНОГО ВИДЕО РЕПОРТАЖИ НА www.tv.toppresa.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене