Хороскоп за 19 юли

зодии

ОВЕН
Неделя не е лош ден за Овните, но в много случаи вие ще останете незадоволени, тъй като стремежите ви не съвпадат със даденостите. Днес повечето от вас ще се опитат да разрешат някои свои финансови проблеми и действат драстично, но това няма да ви доведе до успех. Работният ден е положителен, но поради неразбиране ще го пропилеете.

ТЕЛЕЦ
На Телците не им се иска да се ангажират с никаква делова работа днес. Тук се намесва личната ви природа, която днес е емоционално превъзбудена. Става въпрос за интимни намерения, обект на които е съвсем нов човек. Някои Телци допускат грешки към приятелите си, като проявяват голяма наивност. Внимавайте, това може да ви струва скъпо.

БЛИЗНАЦИ
Въпреки големия брой неудобства, с които днес ще се сблъскат Близнаците, те няма да им навредят много, тъй като проявяват огромен стоицизъм. Всичко това касае поетите ангажименти, но това не ви дава право да сте незаинтересовани за съдбата на идеите си. Те са ценни и имат практическа стойност, но бъдете внимателни, възможна е измама.

РАК
Раците ще бъдат неадекватни към социалната действителност, в която живеят. Обикновено това се отнася и към работата им. В дома си ще имате ново запознанство. Действия в делово направление в много случаи ви доближават до успеха, но бъдете внимателни и не споделяйте нищо от онова, което е плод на собственото ви мислене.

ЛЪВ
В неделя най-добре поставени са контактите за Лъвовете. Тези в бизнеса не са по-добри от срещите в различните професионални среди на наемните работници. Ще осъществите, при което се очертават придобивки. Мнозина от вас ще се сблъскат с различни трудности днес и те могат да бъдат преодолени само чрез категорични действия.

ДЕВА
Неделя е благоприятна за бизнесмените и определя принципно границата между досегашните ви безуспешни или незадоволително успешни действия и онова, което следва от днес нататък. Очаквайте професионални трудности в неделя, ще се изненадате от големината им. Мнозина ще завършат щастливо любовните си дела.

ВЕЗНИ
В неделя любовните терзания на Везните са силни и мнозина живеят с чувството, че са изоставени. Но тези лични проблеми скоро ще се разрешат във ваша полза. Ще имате благоприятни професионални ситуации, които ще осъществят положителни промени. Ще се запознаете с човек от финансовите среди, откъдето ще получите помощ.

СКОРПИОН
Неделя спомага положителното развитие на вашата професионална дейност. Мнозина ще насочат усилията си по въпросите на работата и е възможно скоро да излезете на нови позиции. Други от вас обаче пренебрегват тези дадености и се насочват в сферата на контактите, които са разнообразни и предлагат доста неща.

СТРЕЛЕЦ
В неделя мнозина от Стрелец ще научат информация, която живо ги интересува, повлияни от факта, че действията на хората, с които общувате или работите, са насочени срещу вас. В службата си бъдете внимателни, обмисляйте действията си и не се предоверявайте на онези, които се държат приятелски с вас, не е изключено да ви навредят.

КОЗИРОГ
Неделя има положително развитие и за някои от Козирог може да донесе големи успехи. Откриват се много добри възможности за контакти с влиятелни хора, които ще ви подкрепят в някакво начинание. Добро разрешение намират и някои важни домашни проблеми.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са малко превъзбудени и са готови да се обидят на околните, тъй като смятат, че са изоставени. В службата при мнозина от вас се появяват нови хора, към които не е зле да насочите вниманието си. Появяват се възможности за добри печалби. Не се предоверявайте на тези хора, с които днес ви предстои да се срещнете.

РИБИ
Благодатна за финансови операции при Рибите е неделя. В повечето случаи ще ви се наложи да се преборите за реализацията на стремежите и победителите накрая сте вие. За бизнесмените денят е много важен, конкурентите ви няма да постигнат замисленото коварство. В службата си ще научите лоши новини, на които ще противодействате резултатно./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене