Пернишка сексбомба оглави „Мис Силикон“

мис силикон

След оспорвана напредвара на Bedroom Beach в Слънчев бряг бе избрана новата „Мис Силикон“. Тя се казва Габриела Попова, на 24 години от Перник. Преди години, тя участва на друг конкурс за красота, където с лекота грабна голямата награда – силиконов бюст.

Българската двойничка на Адриана Лима- Mартина Юрукова се окичи с короната на Мис Естетик, като така си тръгна и с най-голямата материална награда от 2500 евро за процедури в най-престижната клиника за пластична и естетична хирургия в Лайпциг. Мартина е само на 21 и има няколко пластични операции. За нея знаем, че е от Стара Загора и е активен член на организация за защита на животите.

Първа подгласничка стана Моника Минкова от Враца, която е бивше крупие, а в момента по майчинство отглежда малкото си момченце. Втора и трета станаха Глория Аенска и Кристина Атанасова. Секси мацките от София впечатлиха с  това, че бяха различни и освободени на сцената. Глория впечатли с визията си и с безбройните си татуировки и пиерсинг. Тя се занимава с музика, пее и се изявява като диджей.

Бг Барбито Ралица Драганчева, за която толкова се коментираше дни преди конкурса не присъства на събитието нито като член на журито, нито пък беше и сред претендентките. Още по време на конкурса на Bеdroom Beach победителките дариха наградите си за благотворителната кампания I’m Beautiful, която конкурса провежда от три години съвместно с проф. Д-р Зиад Ал Чирики, собственик на една от най-добрите клиники в Лайпциг.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене