Местния печат

печат

„Вяра“

ОбС – Самоков поряза депутатската сестра Марияна Добрева за покупката на 2500 кв. м парцел срещу 39 бона в Белчин бани, имота оцени „Самоковконсулт“- прочул се със скандалната заменка на Бат Сали

Общинските съветници в Самоков отрязаха молбата на депутатската сестра Марияна Добрева за пряка продажба на парцел в регулация с площ 2500 кв.м в минерлния курорт Белчин бани. Сестрата на червения народен представител от Гоце Делчев Николай Добрев – Марияна е искала да закупи прилежащ терен към собствена сграда – хотелски комплекс „Белчин гардън“.

 

Майка застави 13-годишната си дъщеря да натопи пастрока си Петър Стойнев, че я изнасилил два пъти в Бобов дол и Яхиново, д-р Марияна Цанкова: Момичето е девствено

Окръжният съд в Кюстендил освободи от ареста Петър Стойнев, който е с мярка „задържане под стража” от Великден, след като бе обвинен, че е изнасилвал доведената си дъщеря в Бобов дол и дупнишкото село Яхиново. Петър бе пратен в ареста заради блудствени действия, извършени на два пъти над 13-годишното момиче.

 

Изненадващо уволнение в Благоевград! Шефът на РЗОК Румен Кондев – аут, д-р Ивайло Димитров се връща на бял кон

Директорът на Районната здравноосигурителна каса в Благоевград Румен Кондев изненадващо е детрониран от поста. Той получил заповед за освобождаване в края на работния ден завчера. Самият д-р Кондев недоумява за причините, довели до уволнението му.

 

Бизнес дамата Марияна Ангелиева от Сандански: Архитектурният хаос в града е поразителен, собственик на полуразрушена стара къща в центъра ми заяви: Умирам, не продавам

Три бизнес дами от Сандански развихриха интересен дебат за архитектурния хаос в курортния град, който боде очите на гости на града и местните хора, но администраторите на кмета Антон Тотев си затварят очите.

 

Надрусаният Иво Любенов от Перник уби с нож самоделка баба си Ирина, блъснал я и по стълбите след семеен скандал 

Кървава драма потресе пернишкото село Студена, където внук уби баба си Ирина Олюшкова. Възрастната жена от село Студена е починала на път за болницата, след като била наръгана с нож от собствения си внук.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене