Местния печат

печат

„Вяра“

Пожар в стърнища провали събранието на бившия горски Георги Амбарков в Бистрица, шефът на ДГС-Дупница, Атанас Диманков: Никой не е пратил разбойници да крадат в гората

Пожар в стърнища до житна нива в м. Поляната между Дупница и Бистрица прекрати събранието в село Бистрица, организирано от бившия горски Георги Амбарков във връзка с опазването на гората и снабдяването на местните с дърва за отопление.

 

Шофьорът в шивашка фирма Тодор от Петрич трупал пари от снимки със сексуални извращения върху деца, грозят го 6 г. затвор

34-годишният Тодор Х. от Петрич, който работи като шофьор в шивашка фирма, е задържан при спецоперация на ГДБОП за разпространение на детско порно. Той е член на международна организирана престъпна група, създаваща и разпространяваща в глобалната мрежа порноматериали, свързани с брутални сцени на сексуално насилие и извращения с деца на възраст от 7 месеца до 13 години.

 

Съдия Владимир Ковачев от Благоевград къта в банка наследство от 100 000 евро, Петър Пандев си купи форд за 1100 лв., дариха нива на Красимир Аршинков

Благоевградският окръжен съдия Красимир Аршинков е един от най-големите спестовници сред магистратите в града. Той е спестил и има на влог 33 366 евро и 5074 лв., като парите са общи със съпругата му и са спестени от заплати. Съдия Аршинков е придобил от дарение и нива в местността Предел през миналата година.

 

Мечка нападна младежи на среднощен пикник в Долно Осеново, тютюнджийки писнаха: Страх ни е, няма да работим, докато не я озаптят

Група младежи от симитлийското село Долно Осеново се изправили лице в лице с мечка. Това станало вчера през нощта в местността Байрамовата чешма. Младежите излезли на пикник и посред нощ забелязали мечка с малко мече. Вместо да се отдалечат, животните тръгнали към момчетата, които обаче успели да избягат. В повечето случаи мечките у нас нападат само когато са провокирани от силен шум, изстрел или за да защитят малките си, коментират ловджии.

 

Известният пчелар Хаджииван Янкулски от Петричко губи къщата си заради банков кредит за модерен пчелин, Шукри Дервиш я продава за 66 557 лв. 

Петричкият частен съдия-изпълнител Шукри Дервиш сложи на тезгяха за продан триетажната къща в село Камен на един от най-видните пчелари в региона – Хаджииван Янкулски. Домът на пчеларя е на три етажа с два гаража и ще бъде продаден на търг за обезпечаване на банков заем. Първоначалната цена, от която ще тръгне наддаването, е 66 557 лева.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене