Хороскоп за 16 юли

зодии

ОВЕН
Неприятностите не са големи за вас, но у мнозина ще предизвикат силно раздразнение, защото, макар и незначителни, ще следват през целия ден, сякаш някой ви пречи във всичко. Може да се говори за равновесие и вътрешна стабилност, която за Овните ще бъде изразена сега, но негативното влияние ще остави впечатление за непохватност.

ТЕЛЕЦ
За Телците денят не предлага нищо значително. Четвъртък преминава с леко отрицателен превес в много случаи. Внимавайте за здравето си, предразположени сте към леки заболявания с преходен характер. Положително развитие ще имат срещите ви и мнозина ще получат добра надежда и подкрепа за бъдещите си намерения.

БЛИЗНАЦИ
В четвъртък ще получите неочаквано пари, което обикновено ви тонизира. За почти всички Близнаци денят има тази характеристика. Положително е развитието на деловите контакти и те имат отношение към вашата социална стабилизация. Това означава покровителство от човек с големи възможности.

РАК
Щастлив ден е четвъртък за вас. Не защото ще имате някаква изключителна придобивка, а защото няма да се осъществи злото, което ви заплашва. За мнозина то има отношение към работата. Но това не значи, че трябва просто за проба сами да провокирате стабилитета на професионалното си място.

ЛЪВ
Четвъртък за много от Лъвовете може да се превърне в начало на ново положително развитие. Изправени сте пред необходимостта от радикални промени, чрез които ще постигнете новия си статут. В продължение на повече от месец, започвайки от днес, вие трябва с голям труд да се реализирате в нова светлина. Преодолейте страховете си.

ДЕВА
Доста труден ден за Девите и трябва да бъдете много внимателни във всичките си действия и контакти. Заредени сте във висока степен с енергия и в такива случаи прибързаните стъпки са най-често явление. Те водят до грешки и беди. Най-добрият индикатор за вашите правилни действия е успешният старт още в началните занимания при дадена работа.

ВЕЗНИ
Четвъртък може да бъде прекрасен за вас, но трябва да се съобразите с две предварителни условия – да не прибързвате и да не се конфронтирате с никого. Във втория случай е най-противопоказно да го правите с началниците си. Ако спазите двете изисквания, очаквайте добро развитие на вашите дела, служебен успех, който води до стабилни финансови придобивки.

СКОРПИОН
Не е трудно да постигнете делови успех, но за повечето от Скорпионите денят е мъчителен и говори за вътрешно противоречие, пустота и дискомфорт. Усещането ще накара много от вас да търсят изход от вътрешната криза, която изживяват. Това състояние не бива да рефлектира във вашите контакти и взаимоотношения с околните.

СТРЕЛЕЦ
Податливи сте на бездействие и апатия, което най-вероятно се дължи на повишеното психическо напрежение. При някои от вас съществен принос за това имат тягостните домашни отношения, които сега ви се струва, че никога няма да се променят. Въпреки усещането ви положението не е така трагично и скоро ще има положително развитие. Онези, които са на път, да спазват стриктно правилата.

КОЗИРОГ
Под въздействието на домашни неприятности, сега много от вас търсят успокоение дълбоко в себе си, в личните си качества и душевни стремежи. Това състояние обезкуражава някои и ги тласка към песимизъм. Но сега не е най-доброто време за бездействие и трябва да превъзмогнете лошото си настроение. Денят не предлага възможности за развитие. Мобилизирайте силите си и ще получите добър шанс за реализация на идеите си.

ВОДОЛЕЙ
Изцяло сте обхванати от душевен изблик на благородство. Той обаче може да помръкне поради някои неблагоприятни развития на контактите или при срещи днес. Не се влияйте от това и не нарушавайте хармонията у себе си, защото четвъртък има и положителни страни и те имат отношение към работата ви. Това е прекрасен професионален ден, в който ще имате завидни успехи.

РИБИ
Благонравни и в добро разположение към другите, вие ще бъдете неоценими помощници на онези от вашите близки или приятели, които ще изпитат нужда от подкрепата ви. Четвъртък има много положителни страни за вас в личния и професионалния живот. Успехите са валидни при настоятелност от ваша страна. Намерете време за хората в дома си, общувайте с тях и така ще успеете да изградите евентуални недоразумения. Сполука при пътуване.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене