Местния печат

печат

„Вяра“

Зам.-кметът на Петрич Христо Георгиев обяви: Продавам къщата си за 800 000 лв.

Зам.-кметът на община Петрич Христо Георгиев сензационно обяви, че продава луксозната си къща, в която живее заедно със семейството си в южния град, за 800 000 лв. Изказването той направи по повод на множеството слухове около къщата му. Припомняме, бизнесдамата Добринка Бацанова оцени палата на Христо Георгиев на 5 000 000 лв., а пък самият стопанин опита да представи дом си за скромна къщичка.

 

Дупнишкият топпрокурор Ивайло Василев купи къща за 5900 лв. в Дяково, погасява три кредита

Шефката на дупнишката прокуратура Даниела Гюрова и съпругът й Константин са прехвърлили възмездно лек автомобил „Тойота Корола” за 500 лева през миналата година. Прехвърлянето е единствената попълнена графа в декларацията пред Сметната палата от прокурор Гюрова. Говорителят на държавното обвинение в Дупница Емил Павлов е обявил два банкови влога.

 

Митничарят баскетболист Михаил Мартинов, Данаил Давидков и Красимир Петров от Кюстендил спасиха кожите с условни присъди за рушвети на Гюешево

Съдия Надя Георгиева от Кюстендилския окръжен съд даде условни присъди за подкупните митничари от ГКПП-Гюешево. Бившият баскетболист Михаил Мартинов (44 г.) получи 6-месечна условна присъда, колегата му Данаил Давидков (47 г.) – 1 година условно и за Красимир Петров (50 г.) остана най-голямата присъда – 1 година и 5 месеца условна присъда. Освен това в продължение на три години те нямат право да заемат длъжности в двете министерства – на МВР и на финансите.

 

Бившият технически ръководител на ПСОВ-Самоков, Огнян Христов: Шефовете Нитов и Тодоров погребват пречиствателната, от юни има теч на питейна вода, работи без разрешително за заустване

Бившият технически ръководител на ПСОВ-Самоков, Огнян Христов, управлявал станцията дълги години, притежаващ необходимата квалификация и опит, разкри, че е освободен от длъжност преди няколко месеца без предупреждение от управителя на ВиК-София област Никола Нитов.

„Още не мога да се съвзема от шока, а за безсънните нощи не искам да ви говоря. В дружеството професионалните качества не важат, важи само шуробаджанащината.“

 

Втори пожар за 2 седмици: Горя заведението на Канчето в Разлог, Иван Калоянов: Щетите са за 1000 лв.

Пожар в едно от най-оборотните заведения в Разлог – „Турска баня”, удари с 1000 лв. щети собственика Иван Калоянов – Канчето. Заведението лумна като факла предната нощ. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 към 23 ч. и 40 мин. от случайно преминаващи наблизо граждани. Благодарение на бързата намеса на огнеборците огънят бързо бил потушен и до по-сериозни щети не се стигнало. След първоначалния оглед от органите на реда е установено, че искрата е пламнала след късо съединение на ледогенератора в градината на заведението.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене