Мощен рев на мотори ще разтърси Рила и Пирин този уикенд

80fa3ae656ea896a3819f5c50e316f3dМощен рев на мотори ще разтърси за девети път Предела. Живописната местност ще бъде отново домакин на Мото рок фест „Предел 2015“ този уикенд.

Рокерите ще започнат да се събират още от петък вечерта, когато по традиция мото рок феста ще стартира с водосвет и освещаване на моторите.

Очаква се на събора да пристигнат хиляди почитатели на мощните машини и рок музиката. Организаторите на събитието очакват повече от 1000 рокери от цяла България, както и гости от Италия и Македония.

За настроението на присъстващите ще се погрижат музикантите от DASS и Black rose, които ще забият по време на първата фестивална вечер. Съботната вечер е запазена за певците от Перун, които ще дадат старт на купона с народни песни. След тях на сцената ще се качат рокаджиите от Rock Heart и Rocka Rolla.

И за да се отбележи събора подобаващо, организаторите ще организират атрактивни игри и надпревари като дартс от мотор, сапунена борба, бутане на бирен кег с мотоциклет, надпиване с бира и айрян и много други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене