Местния печат

печат

„Вяра“

Шефът на ВиК-София област, Никола Нитов уволни техн. ръководител на ПСОВ-Самоков, Даниела Недялкова, даде поста на самоковския воден цар Венцислав Тодоров с 2 заплати, удари с глоби работниците заради изпарил се газьол

Управителят на ВиК-София област Никола Нитов прекрати договора на техническия ръководител на Пречиствателна станция за отпадни води в Самоков Даниела Недялкова, която е с висше образование, специалност „Стопанско управление” и допълнителна квалификация „Екология”. Тя зае поста преди шест месеца с договор на изпитателен срок. На стола й седна началникът на ВиК-Самоков, Венцислав Тодоров, който ще съвместява двете длъжности.

 

Пепелянка гостува на Коко Клисарски в хижа „Ловна”, увековечи се с гостенката

Скандалният дупничанин Николай Клисарски, който перманентно търка наровете в затвора заради производство и разпространение на наркотици, но винаги се измъква, се снима със змия, допълзяла пред вратата му на хижа „Ловна”. Той стопанисва хижата в Рила и посреща гости, но завчера дойде да го види и една пепелянка. Коко я прие като истинско бижу и си украси фотоалбума с обща снимка с нея.

 

Камион извън строя стопира ремонта на част от ул. „Евтим Трайчев” в Дупница, мястото под DAF-а остана неасфалтирано

Камион, излязъл от движение, попречи на ремонта на улица „Евтим Трайчев” (бившата „Пионерска”) в Дупница. Фирма ”Мега инвест холд”-Дупница, спечелила обявената от общината обществена поръчка за рехабилитация на улиците в града, заобиколи товарната кола и остави участъка неасфалтиран.

 

72-год. Стоян Александров от Благоевград проплака: Съседът Георги Масларски забоде в главата ми с дъска с пирони, 7 пъти ме смила от бой, голям айдук е

Съседът ми Георги Масларски ме пребива от бой и ми краде парите, никой не може да го спре, изплака пред „Вяра” 72-годишният Стоян Александров, живеещ на улица „Дъбравска” 14 в Благоевград. Възрастният мъж обясни, че съседът му, който живее на втория етаж, му създава проблеми от години. „Георги Масларски ме пребива 7 пъти. Голям айдук е, нищо не работи, а продава незаконно цигари на ромите.

 

Горските царе на Самоков Чапкънски и Кроснев отличници след проверка на ИАГ и РДГ, само един старши лесничей хванат в издънка

Едни от най-добрите стопани на гората в България –  инж. Георги Чапкънски и инж. Александър Кроснев, преминаха успешно щателна проверка от  Регионална дирекция на горите и Изпълнителна агенция по горите. Комплексната проверка в Държавно горско стопанство – Самоков и Общинско лесничейство – Самоков приключи, без да са отчетени фрапиращи нарушения, потвърди шефът на Общинско лесничейство инж. Георги Чапкънски и допълни, че са обхванати всички сектори и дейности и са проверени хиляди хектари общински гори.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене