ЗОВ ЗА ПОМОЩ! ПОМОГНЕТЕ НА: Живко Благоев Христов от с. Покровник община Благоевград

Снежана Христова майката на Живко призовава: Всички мили хора за средства за възтановяването му – скъпоструващи лекарства 5400 лева за 6 месечен период!

Банкови сметки:

Снежана Крумова Христова – Благоевград
Банка ДСК:
в Лева: BIC: STSABGSF IBAN: BG24STSA93000008615586 Сметка № 04/ 8615586
в Евро: BIC: STSABGSF IBAN: BG05STSA93000020925713 Сметка № 04/ 20925713

E-mail: skh@abv.bg
Телeфони за връзка със Снежана Христова: 0899/546850, 073 840732

Jivko

БЛАГОДАРНОСТ

Цялото семейството на Живко благодари на Методи Байрактарски (заместник-главен редактор) и на цялото ръководство на най-четения Югозападен таблоид – Топ Преса, както и на всички дарители – фирми, църкви, роднини и непознати, които са запазили в тайна дарителския си дух и са дарили всеки според желанието и възможностите си, за закупуването на лекарствата за възтановяването на Живко.

Събрани са досега 2100 лева и остават само още 3300 лева. Живко не може да започне да пие лекарствата, докато не се събере цялата сума, тъй като лекарствата не може да се прекъсват.

Jivko-2

Затова призоваваме: Всички добонамерени хора да дарят от лептата си, за възтановяване на здравословоното състояние на Живко!

Живко е мъж в разцвета на живота си, в средната възраст – само на 38 години, да се радва на семейството си – съпругата си и двете си дъщери в тинейджърска възраст, завършили успешно осми и девети клас. Но за съжаление, той е прикован на инвалидна количка и има проблем с говора. Преди 2 години и девет месеца, Живко получи инсулт в малкия мозък с опасност за живота в Германия и бе опериран веднага. След десетмесечно лечение в Германия, той бе докаран с линейка в България, в къщи и досега продължава лечението си. За съжаление – мнението на всички лекари и професори – невролози в България смятат, че едва ли би останал жив, ако това се случеше в България. А защо да нямаме добри лекари и професори неврохирурзи – специалисти, които да могат да оперират в България. Имаме толкова много млади и надарени личности.

Засегнат е вестибуларния апарат на Живко, и не може да стои прав и да ходи, тъй като няма равновесие. Необходимо е продължително лечение, както с лекарства така и физиотерапия и за говора – логопед.

Цялото семейство сме се ангажирали и сме обединили всички усилия и събираме сили за неговото оздравяване, вместо той като млад мъж да се грижи за нас – за мен като майка, за съпругата си и за дъщерите си, за тяхната издръжка и възпитание.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 10 – до 16 юли 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене