Роси Стоименова от AF Models: Няма да се снимам гола, докато не си харесам бюста!

RosiStoimenova

Роси, пристави се на нашите читатели?
– Казвам се Роси Огнянова Стоименова на 23 години. Родена съм на 5-ти март 1992 година. Уча “Стопанско управление” в Югозападен университет „Неофит Рилски“. Занимавам се с предимно с обучението си и странично с фитнес, главно. Другите ми хобита са да излизам с приятели, да се забавлявам. Плуването също е една моя голяма страст. Преди две години тренирах плуване и бях много редовна.

Как стана част от AF Models?
– От много малка обичам да се снимам, аз не съм много висока… Но много обичам да се снимам. Това е моя детска мечта, която благодарение на AF Models, тя се сбъдна.

А ти кога и как разбра за AF Models?
– За агенцията разбрах чрез Facebook. Прочетох коментарите, поразрових се в нета и видях, че нещата са сериозни. След това разпитах познати и всички отзиви бяха положителни. Родителите ми в началото бяха малко песимистично настроени, но ги убедих…

Те от какво се притесняваха, какво ти казаха?
– Притесняваха се защото… Явно някакво клише, че момичетата от кориците на списанията, модели и манекенки… Това за тях не е престижно. Мислят, че за мен не е добре. Те са на мнение, че човек трябва много да се труди, за да се качи по стълбичката на успеха.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 10 – до 16 юли 2015 г./

RosiStoimenova-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене