Местния печат

печат

„Вяра“

Прокуратурата погна организационния секретар на „Позитано” 20 Валентин Вълов за неизгодна приватизация на оранжериите в Кюстендил, сделката ощетила общината с 1 млн. лв.

Бившият червен кмет Валентин Вълов ще отговаря пред прокуратурата за неизгодната приватизационна сделка за оранжериите, ощетила община Кюстендил с 1 млн. лв. Валентин Вълов в момента работи като организационен секретар на „Позитано” 20.

 

Директорът на ЮЗДП-Благоевград Дамян Дамянов наказа шефа на горското в Дупница Атанас Диманков

Двама служители в ТП „ДГС Дупница” в Дупница отнесоха наказания, след като в. „Вяра” излезе със серия публикации, разкриващи нарушения в държавното ведомство. Помощник-лесничеят Георги Соколов е наказан за неправилно попълнени реквизити при издаване на превозен билет за доставка на дърва за огрев на Георги Амбарков от село Бистрица, съобщиха от Югозападното държавно предприятие („ЮЗДП”-ДП)–Благоевград.

 

Д-р Пандев хвърли оставка от лидерския пост в БСП – Благоевград, Милан Богдански го надви с 2 гласа за кандидат-кмет

Само с два гласа повече Милан Богдански спечели номинацията на БСП за кандидат-кмет на Благоевград, а лидерът на столетницата в областния град д-р Владимир Пандев моментално хвърли оставка. На повторния балотаж вчера се изправиха един срещу друг д-р Владимир Пандев и Милан Богдански. С 55:53 гласа Богдански спечели гласуването пред д-р Владимир Пандев.

 

Станислав Арабаджиев оглави Криминална полиция в Петрич, смени Антон Георгиев

Дългогодишният криминалист от РПУ в Петрич Станислав Арабаджиев е новият началник на Криминалната полиция в южния град. Той сяда на мястото на досегашния Антон Георгиев, който пък със заповед от вчера е преместен в полицейския участък в ромската махала на Петрич. Станислав Арабаджиев е завършил с отличие Академията на МВР през 2005 г., семеен е, с две деца.

 

Бизнесменът Петър Байкушев кръстоса шпаги с 2 фирми за ремонт в двора на казармата в Благоевград за 915 036.32 лв. 

Три фирми се конкурират за основен ремонт и нови строително-монтажни работи в двора на казармата в Благоевград за 915 036.32  лв. Това са благоевградските фирми „Монолитстрой-Чорбаджийски-Байкушев“ ООД на популярния бизнесмен Петър Байкушев, „Благоевград Казарма“ ДЗЗД и софийската „НСК София” ЕООД.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене