Неврокопчанин се присъедини към лагера на ЦСКА в Тетевен


77519-632x358Роденият в Гоце Делчев Костадин Хазуров се присъедини към ЦСКА вчера и се очаква да дебютира днес в тренировките на тима, който е на лагер в Тетевен. Той няма да струва нито стотинка на червените, след като изтекоха договорните му отношения с „Макаби“(Петах Тиква).

За него това ще бъде втори период на стадион „Българска армия“, след като премина там през 2004 от „Пирин“ (Благоевград), чийто юноша е. Той изкара почти година в „Апоел“ (Бней Сахнин), където успя да реанимира своята кариера, която до преди това бе в застой. След това два сезона се подвизаваше в белгийското първенство като футболист на „Лиерс“, преди отново да заиграе в Израел миналата година в „Макаби“(Петах Тиква).

Костадин Хазуров има сериозен опит в българския професионален футбол, където трупаше опит с „Пирин“ (ГД), „Литекс“, „Дунав“ и „Видима-Раковски“. На него ще се разчита да помогне за осъществяването на успешната кампания на ЦСКА в Югозападната „В“ група, където през тази година ще играе клубът след изхвърлянето му от родния елит заради дългове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене