Хороскоп за 5 юли

зодииОВЕН
В неделя активността при Овните е на по-високо ниво, но едновременно с това възникват проблеми. Това не бива да ви разколебава за решителни действия. Денят има неблагоприятно въздействие върху вас и мнозина ще бъдат недоволни от начините, чрез които се действа срещу тях. Потърсете приятелски съвет.

ТЕЛЕЦ
Днес много от вас ще бъдат приятно изненадани от свои приятели или колеги. Неделя е положителна, макар че някои ще бъдат обезпокоени от дребни неприятности. По-големи притеснения е възможно да възникнат в дома ви поради личната ви разсеяност. Позитивно ще се развият контактите ви днес.

БЛИЗНАЦИ
В неделя за Близнаците няма да е трудно да завоюват успехи в делата си, като се осланяте на логичния си разсъдък и не разчитате прекалено на шанса си. Денят е успешен във всяко отношение. Ще бъдете приятно изненадани от неочаквано добро предложение, което ще гарантира финансовата ви стабилност.

РАК
Раците ги преследват домашни или финансови проблеми. Въпреки това можете да постигнете успехи в делата си, ако съумеете да ги отстраните от съзнанието си. Действайте по конкретни намерения и проявете по-голяма настойчивост в контактите. Трудности ще имате при разрешаване на административни въпроси.

ЛЪВ
В неделя, Лъвове, ще бъде най-добре да не се заемате с нищо значително. Склонни сте към допускане на грешки, които ще бъдат провокирани от различни пречки. Бъдете предпазливи на работното си място, където ще изникнат множество проблеми. В никакъв случай не прибързвайте с решения или действия, бъдете търпеливи.

ДЕВА
Девите кипят от енергия и са готови да действат неспирно до постигане на задоволяващи ги резултати. Те са реално постижими, но съществуват и непреодолими препятствия. Причините за неефективност се дължат на емоционалната нестабилност и липса на умереност. Неуспехите ви са свързани в парични отношения.

ВЕЗНИ
Труден ден за Везните, поради вътрешна дисхармония, която сега ви владее. В това състояние не би могло нищо да ви задоволи или да запълни вътрешния вакуум, който ви лишава от съпричастност и усещане за комфорт. От делова гледна точка неделя ви носи успех в сферата на финансите въпреки скептичността ви.

СКОРПИОН
Днес са проблематични вашите контакти и за мнозина денят ще бъде неудовлетворителен. Вие сте в добро настроение и неделя ще донесе късмет за повечето от Скорпионите. Някои ще имат парични притеснения, но те са неоснователни. Късметът ви в неделя е много силен и ще го материализирате.

СТРЕЛЕЦ
Малко необичайна е обстановката за много от Стрелците днес, ще ви се наложи да промените намеренията си за деня, което е оправдано и дори перспективно. Някои са много притеснени от причина пари и може би ще направят опит за спечелване на известна сума. Днес ви е невъзможно да решите финансови проблеми.

КОЗИРОГ
Неделя идва с проблеми при вас и у мнозина нараства скептицизмът относно разрешаването им. Допълнителни трудности ще възникнат в дома ви, което окончателно ще формира мрачното ви настроение и мълчаливост. Проблемите, които ще ви съпътстват днес, са от личната или семейната сфера.

ВОДОЛЕЙ
Благосклонни са хората към Водолеите и отношението им определя неделята като много успешен ден. Стабилността ви е извън съмнение, ще получите предложение за нови отношения. Бъдете търпеливи и трудолюбиви – те са основа за всички успехи. Отваря ви се възможност за пътуване извън страната.

РИБИ
Мобилизирайте се и действайте по всички направления днес. Имате огромен шанс за реализация в избрани от вас насоки – пътувания в делово отношение, контакти с цел сделки, подписване на договори. За някои е налице неприятно развитие на отношенията с приятели. Внимавайте и не влизайте в конфликти с никого./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене