ВИДЕО: Тодор Киселичков е новият треньор на „Пирин“ – Гоце Делчев

Тодор КиселичковТова стана ясно вчера на специална пресконференция непосредствено преди първата тренировка за новия сезон на неврокопския футболен клуб.

Президентът на клуба, Благомир Томов, представи и останалите членове на ръководството на клуба. Помощник на старши треньора Тодор Киселичков ще бъде Никола Стойков, а втори помощник-треньор – Димитър Крушовски. През новия сезон, длъжността на изпълнителен директор и спортно-технически директор ще заемат добре познатите съответно, Костадин Гуцев и Иван Близнаков.

„Основно, концепцията ми за работа с отбора съвпада с тази на Пирин ГД, като отбор с традиции“, каза новият старши треньор на отбора, Тодор Киселички. Да залага основно на местни момчета които да са основата на този отбор, обеща още Киселички. Своите виждания за личните си ангажименти за работа с отбора изказаха и останалите членове от ръководството на отбора. Президентът Благомир Томов направи и финансов отчет за миналия сезон и съобщи за задълженията към НАП и финансовите затруднения на футболен клуб Пирин – Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене