Местния печат

печат

„Вяра“

Шефът на Криминална полиция Филип Благоев закопча „ало” измамника Симеон Иванов в Самоков – опитал да измъкне 2 бона за климатици от 66-годишна жена, очевидци: Беше се напишкал

„Ало” измамникът Симеон Иванов бе закопчан при зрелищна акция в Самоков от шефа на Криминална полиция Филип Благоев. Симеон, който е от Ботевград, опитал да измъкне 2000 лв. от възрастна самоковка. В операцията участваха полицейските служители Ангел Ангелов, Васил Вардаров, началникът на Криминална полиция Филип Благоев и Мариян Бончев от Детска педагогическа стая.

 

Бившият лесничей Георги Амбарков от Дупница: Зам.-шефът на ЮЗДП Василий Маринковски потули преписки за кражба на дървесина на лесничея Георги Соколов, ударен с акт за два камиона с дърва за огрев

„Зам.-директорът на ЮЗДП Василий Маринковски е спрял преписките за разследване на помощник-лесничея Георги Соколов. Срещу Соколов има съставен акт за 60 куб. дърва за огрев. Той е заловен в центъра на село Бадино с два тира, свидетел е кметицата на селото, има акт и за 1,5 куб. м едър иглолистен строителен материал, заловени над село Бистрица”, това обяви в редакцията на вестник „Вяра” бившият лесничей Георги Амбарков.

 

Пожар изпепели кафенето на шефа на полицията в Разлог Красимир Кръстев, стопанисва го съпругата му Росица

Пожар изпепели централното кафене „Фокс“ в Разлог. Заведението се стопанисва от Росица Кръстева, която е съпруга на началника на РУП-Разлог Красимир Кръстев. Сигналът за инцидента е получен около 03,30 часа вчера сутринта. Огнената стихия се разпространила много бързо и кафене „Фокс” е почти унищожено. Изпепелени са мебелите и бялата и черна техника.

 

Финансистът Венцислав Хросинков е новият лидер на Младежи ГЕРБ в Пиринско, Ана Вангелова стана областен организационен секретар

МГЕРБ в Благоевградска област вече има ново ръководство. С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ бе утвърден изборът на Венцислав Хросинков за областен координатор на МГЕРБ – Благоевград, на Ана Вангелова – за областен организационен секретар и на членовете на ръководството Десислава Клечерова от структурата в Банско, Зорница Авгинова от Петрич и Георги Гулев от Гоце Делчев.

 

Д-р Владимир Пандев и Милан Богдански на поправителен за кандидат-кмет на Благоевград от БСП, кандидатът ясен на 8 юли 

Лидерът на общинската организация на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев или общинският съветник Милан Богдански ще е кандидат-кметът на партията за местния вот наесен. Балотажът между двамата ще се проведе на 8 юли. Решението бе взето завчера вечерта на заседание на пленума на Общинския съвет на БСП.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене