Хороскоп за 28 юни

зодии

ОВЕН
В неделя за родените под Овен не се очакват неблагоприятни влияния. За мнозина денят се свързва с добра печалба. Ярка характеристика на деня е борбата за придобивки и постигането на успех, като той зависи изцяло от вас. Днес не бива да се гневите.

ТЕЛЕЦ
Точността и последователността в действията ви гарантира успешен ден, но някои ще прибягнат до строгост в неподходящ момент, което ще създаде напрежение. Те не са във ваша полза. За успешното протичане на деня е необходимо да действате бързо.

БЛИЗНАЦИ
Действия и дела, свързани с финансова реализация, ще имат успех в неделя Близнаците. Ако вече сте започнали осъществяването на планирана работа в такава връзка, днес ще постигнете желанията си. Мнозина в неделя са жертвоготовни за любовта си.

РАК
В неделя при едни от Рак любовните отношения придобиват първостепенно значение, а за делово ангажираните най-важна роля ще играе едно съобщение, което ви позволява по-голяма свобода в действията. Това съобщение има професионален характер.

ЛЪВ
Мнозина трябва да превъзмогнат негативното си настроение, за да бъдат благоприятни възможностите ви и да постигнете материални придобивки. Също така действайте изключително балансирано, за да постигнете успехи в работата си.

ДЕВА
Успешен ден е неделя и едва ли може да се яви трудност, която да се окаже непреодолима. Самите вие сте атакуващи и нищо не може да ви спре до постигане на набелязаната цел. Денят ви ограничава във финансови действия. Доверете се на съвет от бли-зък приятел.

ВЕЗНИ
Успехите ви днес, Везни, зависят от помощта на жена. Днес ще ви бъде трудно да разрешите проблемите си или важните за деня въпроси. Съществено е влиянието на факторите, които ви затормозяват психически, откъдето идва липсата на яснота и гъвкавост.

СКОРПИОН
Нервното напрежение у вас е много високо и страшно ви пречи. Ако не го овладеете, ненадейно може да се стигне до блокаж и съответно да провалите деня си. Като професионални ангажименти денят е доста тежък, а трудностите при някои много.

СТРЕЛЕЦ
Вашето настроение има отрицателни показатели и ви доближава до деспотичност – твърде нетипично за Стрелците. С такава изразност ще се характеризира професионалният ден на мнозина. Контактите ви също ще бъдат повлияни от тази негативност.

КОЗИРОГ
Търпеливи, издръжливи и борбени, Козирог триумфират днес. Неделя е ден на дългоочаквано от вас известие, което напълно удовлетворява стремежите ви. Други от вас все още изживяват отминало неблагоприятно влияние, което задържа положителното им развитие.

ВОДОЛЕЙ
Днес най-вероятно няма да успеете с всичко запланувано. Вие сте на действена и достатъчно респектираща позиция, което ви прави почти недосегаеми. Неделя е неблагоприятен ден за разрешаване на парични въпроси. Конфликт в семейните отношения.

РИБИ
В неделя вашата положителна реализация се свързва с по-възрастни хора, които са готови да ви помогнат и съвсем навреме ще ви извадят от затрудненията или обстановката на недружелюбност. Имате изразителни възможности за придобивки.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене