Родата на Боби Кристина се събира край леглото й

76555-632x358

Роднините на Боби Кристина Браун се събират в хосписа, където 22-годишната дъщеря на Уитни Хюстън беше преместена от болница в Атланта. Пети месец девойката не излиза от кома, след като беше намерена припаднала във ваната в дома си, съобщава „Мирър”. В хосписа, където е настанена Боби Кристина, пристигна леля й Пат Хюстън със съпруга си Гари. На входа вече е поставена охрана, която пуска само определени хора. Пат, която носеше тъмни очила, и Гари, който мъкнеше голяма торба, бяха допуснати до стаята на Боби Кристина.

„Семейството е в сериозен шок. Те наистина мислеха, че нещо може да се направи, за да й се помогне”, каза осведомен източник пред ET, цитиран от БЛИЦ.

Не е тайна, че семейство Хюстън не беше в добри отношения с Боби Кристина. Въпреки това те обединиха усилия в името на нейното спасяване. Сдобрили са се и с родата на Боби Браун след дълги години неприязън, последвали развода му с Уитни и информациите, че певецът системно й посягал и упражнявал физическо насилие.

Самият Боби Браун също пристигна в хосписа. Отвън той се срещна с няколкоприятели и роднини, след което се отправи към стаята на дъщеря си. След многократни откази, той и Пат Хюстън се съгласиха Боби Кристина да бъде извадена от медикаментозната кома. До последно той се надяваше на чудо, но експерти му обясниха, че няма надежда за възстановяването на дъщеря му.

Неотлъчно до леглото на Боби Кристина от инцидента на 31 януари насам стои и баба й – Сиси Хюстън, майката на Уитни. „Чакам да стане това, което има да става”, заяви тя.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене