Цветан Цветанов: Кметът на Банско Георги Икономов се ползва с подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП ГЕРБ за нов мандат

112933-Cvetanov-Ikonomov-01

Кметът на Банско Георги Икономов се ползва с подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП ГЕРБ, на всички министри на партията, както и с подкрепата на всички народни представители, затова съм убеден, че той ще постигне победа на местните избори още на първи тур. Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на събранието за номинации на кандидати за кмет на община Банско, кметове на кметства и на общински съветници, което се проведе в Банско.

Присъстващите 137 делегати подкрепиха единодушно номинираният за нов мандат  кмет и общински ръководител на ПП ГЕРБ Георги Икономов, както и номинираните за кметове на селата Добринище –  Китан Галчев, Места – Елена Дашева и Кремен – Емилия Пандева, и номинираните за общински съветници.

 

„Впечатлен съм от работата на Вашата структура, която постига едни от най-добрите резултати в страната”, каза още Цветанов. Той подчерта, че и на тази предизборна кампания ПП ГЕРБ ще отправя позитивни послания, насочени към хората.

 

„Нашата цел е да има висока избирателна активност, само така ще бъдем легитимни. Важно е да увеличим броя на кметовете и общинските съветници по места, защото местните избори са основополагащи за стабилността на държавата”, коментира зам.- председателят на ГЕРБ.

 

„Структурата на ГЕРБ в Банско е за пример в цялата страна. Убедена съм, че Георги Икономов ще спечели изборите още на първи тур, защото той е най-успешният кмет, който Банско някога е имал”, заяви областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева. Тя призова за мобилизация на предстоящите избори.

 

На срещата Цветан Цветанов коментира работата на народните представители на ПП ГЕРБ в парламента и позицията на партията по важни законодателни промени, свързани с реформите в различни сектори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене