Собственикът на AF Models – Александър Филипов: Максимата ми е: Перфектна модна агенция с перфектни модели… и никакви порнографии !

Al.Filipov
Наскоро всички започнаха да говорят за новата модна агенция AF Models, чийто собственик е Александър Филипов, което е доказателство, че нещата са сериозни, истински и изпипани професионално. През месец май на конкурса “Мис България – Благоевград” 2015, две момичета, представящи AF Models обраха завиден брой награди и признания. Христина Мирчева, грабна титлата „Мис България – Благоевград“ 2015 първо място, Лице на клубът в който се проведе конкурса и стана лице на местен фризьорски салон, с което стана носителка най-много награди и безспорно бе любимка на публиката. Второто момиче от AF Models е Каролина Огнянова, която стана „Мис Грация“. Както обещахме в миналия брой, сега имаме честа да ви представим собственика на AF Models – Александър Филипов.

Al.Filipov-2

Представи се на нашите читатели…
– Казвам се Александър Кирилов Филипов на 33 години и съм от Благоевград. Повече от 15 години се занимавам с фризьорство, а всичко започна, като на шега. Това беше една моя страст от много малък, детската ми мечта беше да стана фризьор.

Говори се, че си на доста високо ниво в тези среди…
– Това постигнах с много труд и пот. Хвърлих много средства и нерви, но успях да стигна до това ниво. Бих казал, че любовта към професията ме направи доста добър стилист. Не говорим само за границите на България, а и за цяла Европа.

Занимаваш се и с много други неща, разкажи ни за тях.
– Правя технически семинари и много шоу програми. Имам и собствен фризьорски салон AF Beauty Salon, който се намира в Благоевград на улица „Христо Смирненски“ 19.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Al.Filipov-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене