Eксшефът на МБАЛ Благоевград д-р Вл. Пандев става заместник директор на частна болница във Варна

_thumb

Август ще работи в морската столица, септември се връща, за да подготвя изборите, оказа се, че Е. Костадинов, Кр. Палапулов, д-р Пандев са кандидатури, които също ще бъдат обсъждани на червената конференция

Бившият директор на МБАЛ Благоевград д-р Владимир Пандев става заместник директор по лечебната част на частна болница във Варна, той е поканен да заеме поста от 1 август, научи struma.com. Вчера Пандев огласи намерението си да замине за Варна, но не съобщи къде и какво точно ще работи.

Оказа се, че в морския град, собственик на частна клиника е негов състудент и приятел, който го поканил да заеме управленския пост. Уговорката била целия август Пандев да е на работното си място, а в началото на месеца преди изборите да се върне в Благоевград, за да работи за партията си. Стана ясно, че бившият депутат Емил Костадинов, който бе една от номинациите за кмет на Благоевград е дал съгласието си да бъде номиниран за участие в изборите, но е заявил, че на конференцията ще си направи отвод. Дали ще стане не е ясно.

Съгласие да участва в изборите, е дал и Крум Палапулов. Ще бъде обсъждана и кандидатурата на Пандев за кмет. БСП – Благоевград все още се лута в избора, докато другите партии вече са готови и започнаха активна предизборна подготовка. Червените много разчитаха на Паскалев да ги оглави, но това не се случи. Отказа им и ректора на ЮЗУ „Н. Рилски“ Иван Мирчев. Пълен хаос е в момента в столетницата. Предстои обсъждане на най-високо ниво на предложените кандидатури.

П. Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене