Разследват бой с ножове в Благоевград: Г. Мирчев – Фрико, Кире Бамбалеата и Мано в схватка в нощен клуб, Фрико депозира спешна жалба за опит за убийство

MirchevНе знам какво искат от мен, но от месеци ме заплашват с убийство и мен и брат ми, нямам отношения с тези хора, снощи опряха нож в гърлото ми, ако не беше Юли да се притече на помощ щяха да ме заколят, твърди Фрико

Благоевградският футболист Георги Мирчев – Фрико депозира днес следобед спешна жалба до полицията, в която поиска намеса на органите на реда срещу благоевградчаните Кирил Димитров – Бамбалеата и Дамян Дамянов – Мано. Според жалбоподателят снощи, той е бил нападнат от Бамбалеата и Мано в популярен нощен клуб, без причина. Фрико, бил с приятели в заведението, когато Бамбалеата и Мано започнали да се заяждат, хвърлили чаша по компанията му. За да избегне скандала Фрико си тръгнал. „Настигнаха ме на стълбите на заведението, извадиха не ножове, а ками. Бамбалеата опря нож в гърлото ми, ако не се бях извъртял, щях днес да съм мъртъв“, разказа Фрико пред struma.com.

За да ме спаси дойде брат ми, ако не беше той просто бях загинал. Нямам никаква вражда с тях, просто където видят или мен, или брат ми, се заяждат. Истинските мъже не вадят ножове, аз нож не нося, ако ще се бием да се бием като мъже, но с ножове и ками, вече е прекалено. От месеци Бамбалеата ме заплашва с убийство, а брат ми с клане или, че ще го прегазят с мотор. Аз не се плаша, но понеже знам, че тъй като съм Фрико, все ще правят опити мен да изкарат виновен, затова реших този път да депозирам жалба и да разкажа истината. Преди 2 години отново ме нападнаха в друго заведение, бяха налетели месец по-рано и на брат ми, не знам какво искат от нас, каза Фрико минути, след като пусна жалбата си в полицията.

В същото време, според полицейската информация, снощи е постъпил сигнал за сбиване в известен нощен клуб. Съобщено е, че има двама пострадали. Пострадалите са Бамбалеата и Мано, били ранени с нож. Днес полицията призова за разпит брата на Георги, Юли, уличен, че е нанесъл прободни рани на Бамбалеата и Мано. Разпитани са и десетки, станали свидетели на инцидента. Все още няма официална полицейска информация за случая. Георги Мирчев – Фрико, е категоричен, че този път няма да мълчи, както прави обикновено. „Ние с брат ми не подаваме жалби, не ревем и не се оплакваме, този път обаче те прекалиха. Ще депозирам жалба и в София, нека инцидентът се изяснява от две страни. Истината трябва да излезе наяве“, каза Фрико.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене