Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Братът на премиера Милети Орешарски пое защитата на жертва на „Наглите”

Братът на премиера Милети Орешарски пое защитата на първата жертва на групата за отвличания „Наглите” Илиян Цанев. В съдебно заседание 33-годишният Илиян разказа, че бил отвлечен от двама похитители в 22,25 ч. на 09.03.2007 г., докато паркирал мерцедеса си в подземен паркинг.

Торта с облика на Сандански и 7 червени рози подариха общинарите на кмета Тотев за 70-ия му юбилей, зам.-кметът Чинкова го изненада с колаж от 11-годишното управление

Кметът Антон Тотев духна 70 свещички от огромна торта с облика на Сандански, подарък от общинските служители. Сладкишът бе украсен със захаросани сини рози и панделки, а надписът гласеше: „Честит юбилей!”. Градоначалникът бе изненадан от подчинените си в кабинета с куп подаръци.

Братя – съдружници на ГЕРБ съветника Николай Мертакчийски, вдигат комплекс от дървени сглобяеми къщички в Сапарева баня

Двама братя – съдружници на общинския съветник от ГЕРБ Николай Мертекчийски, започнаха строеж на селище от дървени сглобяеми къщи в Сапарева баня.

Общинската съветничка Йорданка Стойчева оглави партията на Бареков в Благоевград

Независимата общинска съветничка Йорданка Стойчева оглави партията на Николай Бареков в Благоевград. Тя бе избрана за лидер на „България без цензура” снощи с пълно мнозинство. За зам.-председатели на общинската структура бяха избрани Ваня Алексиева и Асен Вакареев, за секретар Петя Илиева.

Бунтарката срещу монополите Елена Манчева става експерт в НОИ – Кюстендил, прегази 10 кандидати

Място в подразделението на Националния осигурителен институт в Кюстендил, ръководено от Пламен Младенов, си осигури едно от най-активните лица на протестите в областния град – Елена Манчева.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене