Опасно! Зарибяват деца с култ към Сатаната в интернет! Родители са в ужас от коварната практика

660_982297bcdbec8989eb167fd33feda11e

Сатанински сайт подмамва наивници с обещания за богатство и власт. В него са описани техники и медитации, от които човек може да изгуби контрол над собствените си действия и да изпълнява чужди желания, алармираха родители, съобщи „Телеграф“.

Въпросната интернет страница е посветена на култа към сатаната и дава конкретни указания за молитви и кръвни ритуали.

Оказва се, че авторите на страницата са публикували и познати техники за медитация, които се практикуват от йогите. От Българската федерация по йога обаче предупреждават, че написаното в сайта може да бъде много опасно.

Д-р Стефан Илчев разкрива, че след практикуването на въпросните техники биха могли да се развият фобии или психози като страничен ефект. Освен на опасни медитации, сайтът учи още и на доста странни дихателни практики. Така например има подробно разяснение как човек може да се научи да съска като змия.

Написани са също указания за сатанински ритуали. Част от необходимите атрибути за изпълнението са бръсначи и игли. За да даде душата си на сатаната и да получи закрила от него, човек трябва да напише определена молитва със собствената си кръв. Подобни сайтове могат да доведат до сериозно психическо разстройство и подтикват към самонараняване, особено ако се четат от тийнейджъри, които са по-податливи на внушения.

Затова родителите трябва да следят внимателно децата си и да внимават къде точно сърфират в интернет, коментират експерти. Култът към сатаната увлича не само младежи. Бившият военен от Благоевград Стоян Величков, известен като Тони Рокера, обясни че ще строи град на Дявола. За целта е купил за 5000 лева един декър земеделска земя на възвишение над кв. „Еленово“.

Той е решил в средата на селището да забие 15-метров дървен стълб, а върху него да набучи 10-метрова светеща дяволска глава. Самият той признава, че е продал душата си на Дявола./pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене