Топ Преса: Младият политик от Благоевград, искащ стола на кмет на столицата, Мария Календерска била „особено близка“ на първия си шеф Николай Галчев?!

01

Бивш служител на СПА-център Хармони в подлеза до общината: Мария стана от сервитьор – управител, след като „омая“ в леглото Галчев! Като управител тя въведи нестандартните услуги в СПА-центъра за платежоспособни господа!
Формулата „умна + красива = жена на политик“ трудно може да бъде приложена към всеки български управленец, но тези от новата реколта определено се радват на по-привлекателни половинки. Че и учени!

Силвия СТОЯНОВА

Представителна извадка от най-очарователните доказва, че имат и нездраво влечение към участието в риалити формати. Майката на втория син на Бареков нашата съгражданка от Благоевград е участвала в „Сървайвър“, новата тръпка на Лукарски шашна Слави с еротичен танц на кастинга за „Умна и красива“, а съпругата на Лютви Местан танцува в „Байландо“. Еротиката се подклажда и от носителката на титлата „Плеймейт“ Елена Кучкова, която хем се хвали, че има връзка с политик, хем го крие, както ятак партизанин.
На фона на нашата екзотика дори съпругата на бившия френски президент -моделът с аристократично потекло Карла Бруни, успява да изглежда обикновена.
Жената, която е плътно до Бареков вече повече от 2 години, е благоевградчанката Мария Олегова Календерска. Синеоката брюнетка роди на лидера на „България без цензура“ син Александър.
През 2009 г. дамата с вид на манекен участва в злополучния „Сървайвър“, при който почина певецът кмет Нончо Воденичаров. Тя обаче напусна бързо и безизразно оцеляващото риалити. При представянето си преди заминаването на Филипините Мария каза, че тренира айкидо и работи като мениджър във фирма за компютри. За да подсили интереса към себе си, признава, че на 14 и 15 г. е преживяла два опита за изнасилване. Календерска се съпротивлява на опитите да я сравняват с Деница Гаджева – любимата на Волен Сидеров. Не й допада дори и оприличаването с Евита Перон. „Завършила съм бизнес администрация в гимназията. „Връзки с обществеността“ е висшето ми образование, магистратурата ми е „Журналистика“. Три години бях изпълни-телен продуцент на сутрешния блок в TВ7, а след това и изпълнителен продуцент на „Актуални предавания“. Имам специализации в CNN Лондон и в CNNАтланта. С Николай отидохме заедно в телевизията, променихме изцяло сутрешния блок, а после направихме изцяло нов телевизионен канал. Няколко години бяхме чисто професионален отбор. По-късно опознах човешките му качества. Той е много решителен и амбициозен. Не приема „не“ за отговор. Това трудно се понася в личен план, но пък го прави способен да разбива дори непробиваеми стени“, разкрива в интервю Мария Календерска. Нейни колеги от ТВ7 обаче твърдят, че тя била по-активната при започването на връзката и имала серт нрав.
„Предполагам, че погледнати отстрани, сме доста забавни работохолици. При нас семейството и работата са изцяло свързани. Смятам, че това прави любовта ни много по-устойчива, защото сме партньори на всички флангове“, заявява Мария.
Календерска е родена в Благоевград на 12 август преди 31 години, но за нея в града се знае малко. Работила е за кратко в СПА център „Хармони“ на Николай Галчев, в подлеза до общината. Слуховете в града говорят че именно с „амбиционзността“ и и умението да „обладава“ мъжете стъпка по стъпка тя се развива в йеархията и днес влиза със скок в политиката. Според запознати Мария до ден днешен не преустановила връзката си с бившият и работодател Галчев. Бивш нейн колега от СПА центъра в подлеза под общината споделя че тя от обикновена сервитьорка се е издигнала до управител на заведението благодарение на особено топлите си отношения с Галчев което тя самата разпалила. Преди време дори се говореше че самията СПА център е предлагал нестандартни услуги за платежоспособни господа и именно Календерска е тази, която ги организирала.
Баща й Олег Календерски е братовчед на известния стоматолог и собственик на клиника „Рубидент“ д-р Петър Календерски, а майката на Мария е италианка и на нея дължи екзотичните си черти и сините очи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене