Осем души са ранени при катастрофи в Благоевградско

photo_verybig_996066_13Общо осем души са пострадали при катастрофи, станали в Благоевградска област, през последните дни. 27-годишен мотоциклетист от село Дамяница е с наранявания в областта на главата, след като се е преобърнал на пътя и се е ударил в еластична ограда. Инцидентът е станал на пътя между селата Враня и Катунци. Младият мъж е прегледан от медицински екип, след което е освободен за домашно лечение.

Още един мотоциклетист е ранен при пътно-транспортно произшествие, станало на пътя между селата Ново Делчево и Склаве. 18-годишният водач е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Рено Клио”. Вследствие на ПТП-то, с леки наранявания и без опасност за живота, е пострадал младият мотоциклетист.

Сред пострадалите, при инциденти в Благоевградско, е и 8-годишно момиче. На пътя между селата Първомай и Кавракирово, общ.Петрич, лек автомобил „Фолксваген Джета” с 44-годишен водач, движейки се в посока от с.Първомай към с.Кавракирово, блъска внезапно излязла на платното за движение от земен път каруца, която е без регистрационни табели, светлоотразителни табели и източник на светлина.

Вследствие на инцидента са пострадали 56-годишната водачка на каруцата от с.Първомай, която е с фрактура на лява ключица и возещо се в нея момиче на 8 години от с.Първомай, което е с наранявания по левия крак. Пострадалите са настанени за лечение в  болницата в Петрич, без опасност за живота.

Останалите ранени при катастрофи в областта също са прегледани от медицински екипи, ранените са без опасност за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене