Цветан Цветанов: Невъзможен е управленски сценарий ГЕРБ и ДПС

20150614.qmwmgnyqku

Цветан Цветанов

– Поздравявам Сергей Станишев за избора му за лидер на ПЕС

 

Невъзможен е сценарий ГЕРБ и ДПС. Така лаконично прадседателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов лаконично коментира варианта дали е възможна управленска коалиция с ДПС.„Говорил съм с всички представители на парламентарни групи и за нас е важен парламентарният диалог. Никога не съм поставял персонални условия. Затова за мен е важно, когато влезе законопроект за гледане в Народното събрание от Министерски съвет, ние да търсим широката парламентарна подкрепа. С какво смятате, че пречи Пеевски в момента на ГЕРБ? Аз специално за парламента и парламентарната дейност не ми пречи който и да било от нашите политически опоненти. Нито искам да коментирам Пеевски, нито Кадиев, нито Велизар Енчев. Всеки си има своите лични политически решения“, заяви Цветанов пред „Събуди се…“.

„Искам да поздравя Сергей Станишев за избора му за лидер на ПЕС. Първо – защото е българин и второ, защото той ще направи така, че името на България да бъде произнасяно с достойнстов“, добави Цветан Цветанов.

„Убеден съм, че ако се подобрят условията на работа и се дадат добри перспективи за българските полицаи, напрежението може да бъде намалено”, заяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, коментирайки протестите на полицаите, скочили срещу пенсионната реформа в сектора.

„Имаме проблеми в системата на МВР, но те са натрупвани с години. Ето например имаше една държавна фирма, която отговаряше за автомобилните номера и осигури колите за полицията, сега тази фирма е в частни ръце, това стана по времето на управлението на господин Йовчев”, допълни Цветан Цветанов. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене