Топ Преса предсказа раздялата между известната благоевградска двойка Александра Богданска и Никола Трайков

Преди известно време в Топ Преса излезе материал озаглавен: “КЛЮКИ! Александра и Трайков – разделени…?”
Тогава из Благоевград тръгна слух, че дъщерята на общинския съветник от БСП в Благоевград Милан Богдански – Александра и баскетболиста Н. Трайков са скъсали… Подозренията ни се засилиха от факта, че видяхме Мис Национален отбор – баскетбол Александра Богданска да купонясва, без гаджето си в Dance Club Graffiti – любимото място на младите хора в Благоевград. И защото ние сме Топ Преса и искаме вие нашите читатели да знаете всичко заговаряме мис Александра.

aleksandra-i-traikov

Директно я попитахме дали с Никола Трайков са се разделили. Тя обаче отрече слуха.
“На практика в момента ни делят само едни 2 000 км, но разстоянието никога не е било и няма и да бъде причина да се разделим. Заедно сме и сме по-щастливи от всякога, защото всеки от нас прави именно това, което обича и за което винаги е мечтал!”

Тогава получихме и доста негативни коментари от хейтъри и тролове…

Гергана Дойчинова: “Хахаха….. в следващия брой ще ви съберат, след това сватба, дете, развод! 😉 …. и пак отначало… хората трябва да си вадят хляба”

Стефи Маркова: Ей, простотията сред медиите няма да свърши! Да ги гръмнеш им е малко! Аз по-щастлива, по-влюбена и по-красива двойка не познавам! Тъпи писари, ако не знаете да ви кажа, когато има проблем във една връзка, поне единият ще изглежда зле. Тук обаче и Алекс и Ники изглеждат перфектно и знаете ли защо…, защото се обичат и разстоянието, което ги дели в момента, не разделя сърцата им! Недоволни и недоклецани нещастници!
Алекс, Никиии, бъдете над тези неща и не позволявайте това да помрачава щастието ви! Ей, как се ядосах….!!!!

Разбира се, ние от Топ Преса, като най-голямата медия в Югозапада искаме сега да ги попитаме какво мислят сега, след като до хубавицата Алекс вече не е проспериращия баскетболист, Никола Трайков, а грозноватия репортер на Милен Цветков, Даниел Петканов?

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Alex_Petkanov

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене