Местния печат

печат

„Вяра“

На автопротест с над 180 коли петричани избухнаха: Искаме работа, а не емигранти, бизнесменът Руси Бахтарлиев: Прокурор №1 Сотир Цацаров да разследва лично Вельо Илиев

Над 180 автомобила се включиха вчера в автопротест срещу управлението на кмета на община Петрич Вельо Илиев и екипа му. Стотици коли, облепени с плакатис надписи „Вельо, иди си”, „Вельо бандит”, „Искаме работа, а не емигранти”, преминаха покрай кметството в южната община, след което обиколиха осемте села от Подгорието.

 

Учител шокира Благоевград с обява: Давам Ороци по български

Неграмотно написана обява от преподавател за частни уроци по български език и литература смая благоевградчани. Учител по БЕЛ буквално вцепени от изумление хилядите потребители на социалната мрежа фейсбук със смешно написаното обявление: „Давам Ороци по български”. Минути след пускането на обявата в мрежата коментарите под нея заваляха един след друг – кой от кой по-ироничен, закачлив и гневен.

 

Влак уби пастира Костадин Дюлгерски на жп линията Благоевград – Кулата, докато си пасе козите, кметът на Черниче Иван Вишанин: Дядото беше много честен и пъргав, умора нямаше

80-годишен мъж от симитлийското село Черниче намери смъртта си на жп линията Благоевград – Кулата. Трагичният инцидент с Костадин Дюлгерски стана вчера на 500 м след гара Черниче, докато пасял стадото си кози в района на гарата. Сигналът за нещастния случай е получен в полицията в Благоевград около 11 ч. и 30 минути вчера преди обед, инфоримраха от пресцентъра на ОД на МВР в областния център на Пиринско.

 

Арматуристът Йордан Начев от Дупница и колегите му напуснаха работа на моста на „Струма” с призив към бившия си шеф: „Станков, дайте ни парите”

С плакат в ръце „Господин Станчев, дайте ни парите” работниците на „Мрамороид” Йордан Начев от Дупница и колегите му Георги, Даниел и Стоян подадоха молби за напускане. Както „Вяра” писа, бригадата арматуристи работи на изграждащия се мост на АМ „Струма” между селата Пиперево и Блатино, а управител и собственик на фирмата „Мрамороид”, която отговаря за строежа, е Николай Станков.

 

Ексшефът на благоевградската болница д-р Вл. Пандев избухна във фейсбук: М*мка ви фашистка, приватизацията на държавните болници ще зароби България, това е геноцид 

„Мамка ви фашистка… ако държавните болници се приватизират, ще се зароби България, защото това ще бъде геноцид”, изцепи се във фейсбук бившият шеф на благоевградската болница д-р Владимир Пандев. Крайното му изказване е провокирано от идеята на здравния министър Петър Москов, който смята, че с приватизацията ще се привлекат свежи пари и ще се спре роенето на клиники.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене