В районен съд – Петрич: Скандалната Калинка от Кавракирово осребрява с иск от 49 000 лв. травмите си от тежкия побой в „Съдебен спор”

17-01-87-2Атрактивната „дама“ е силно разстроена след резила „по телевизора“, преживяла болка и страдания, което ще излекува срещу колосалната сума, тя иска и 1000 лева за скъсаното си златно синджирче. Скандалната жителка на петричкото село Кавракирово Калинка Деведжиева внесе искова молба в РС – Петрич днес, искайки колосалната сума от 49 000 лв. обезщетение за вреди и телесни повреди, причинени от бившия и приятел от село Кулата Иван Карадинов и неговите родственици Георги и Десислава Илиеви.

В иска си, внесен за разглеждане от РС, тя предявява претенция за непозволено увреждане. Преживените болки и страдания от нанесения и побой върху капака на лек автомобил Калинка може да „излекува“ с 49 000лв. Отделно тя иска и още 1000 лв. за умишлено повреденото и златно синджирче. В папките на делото златното украшение е заснето в увредения си вид, а снимката, която е черно бяла е приложена към настоящето дело. Калинка Деведжиева бе пребита на живо в предаването на НТ „Съдебен спор” от подсъдимите.

Бившият и приятел, който има семейство към момента и неговите близки родственици, са привлечени като обвиняеми. Деянието стана на 19.01.2014 година и заснето от камерата на националната Нова телевизия. Калинка твърди, че вследствие на побоя получила вреди, изразяващи се с влошеното и здравословно състояние. В мелето изчезнало и златното и кръстче, което е предмет на исковата и молба. Предстои даване на отговор на ответника и насрочването на съдебно заседание, в което делото да бъде разрешено по същество, каза граждански съдия от районен съд.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене