Жените станаха „мъже“ – пият и се бият: Грък се оплака от побой, нанесен от гаджето му, потърси помощ в Спешно отделение – Благоевград

изтеглен файл (3)30-годишна дупничанка, арестувана с 2 промила алкохол зад волана

Пияна дупничанка изнерви полицията снощи. 30-годишната била заловена на една от централните улици в града да шофира мъртво пияна, дрегерът отчел 2 промила алкохол. Срещу пияната „дама“ е образувано полицейско дознание.

В Спешно отделение – Благоевград пък малко след полунощ помощ потърсил 28-годишен грък, нападнат и бит от гаджето си след скандал. Младият мъж, който имал видими следи от нападението, дълго се колебаел дали да си извади медицинско и да съди побойничката, но изтрезнявайки простил.

Преди дни отново съобщихме, за пияна жена предизвикала скандал в едно от благоевградските заведения. Прави впечатление, че все по-често „дамите“ попадат в полицейските бюлетини. Факт е, че се пие много, жените станаха по-зле от мъжете -агресивни и зли. Заведенията са пълни с пиещи момичета, демонстриращи разюздано поведение, далеч от разбиранията за женственост и красота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене