С 19 ГЛАСА „ЗА”! Д-р Хр. Мазнейков оглави ОФК „Беласица” (Обновена)

христо мазнейков

Д-р Христо Мазнейков е новият председател на УС на ОФК „Беласица“, а негов заместник е Ивайло Хаджигаев. Общото събрание на петричкия клуб избра единодушно с 19 гласа „за“ новия състав на управителното тяло, който включва 7 души: Александър Любенов, Борислав Тренчев, Георги Динев, Георги Петров, Димитър Танев, Ивайло Хаджигаев и д-р Христо Мазнейков. С различни мотиви самоотводи след включването им в проектолистата си направиха Иван Колев, Юлиян Николов, Христо Бакалов и Христо Георгиев.

82

Председателстващият сбирката Борис Липушлиев отчете присъствието на 7 от 11-те учредители на ОФК „Беласица“, което представлява законен кворум. Отсъстваха Борислав Коларов, Вельо Илиев, Димитър Танев и Костадин Герчев. Съгласно първа точка от дневния ред на събранието бяха гласувани заявленията на нови 17 кандидат-членове на сдружението, които бяха приети поименно с явен вот.

83

Дебатите отключи бизнесменът Иван Колев, който пожела да чуе финансов отчет за сезон 2014/15 г. и с кои хора от бизнеса е разговаряно лично да се включат в сдружението. В отговор Б. Липушлиев обяви приходната и разходната част на бюджета, при което стана видно, че клубът се нуждае от още 30 000 лева за финансовото приключване на сезона. Д-р Мазнейков наблегна, че акцентът трябва да падне върху работата в ДЮШ. Ив. Колев се противопостави на процедурното предложение на зам. кмета Хр. Георгиев за спешен избор на УС, защото това ще стане „слепешката“, без предвартиелни разговори с представители на бизнеса, готови да помагат безкористно, но надделя идеята, че сега е моментът за избор.

Отхвърлено бе предложението за таен вот, направено от Иван Митушев, а окончателната листа от 6 имена плюс това на депутата Димитър Танев, който не е подал официално оставка от предишните два състава на УС, бе гласувана анблок.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене