Бербатов ще преговаря с „Олимпиакос”

_thumb (1)

Димитър Бербатов можеше да остане и в княжество Монако, но там щеше да е твърда резерва.

Още един вариант за бъдещето на Димитър Бербатов стана ясен вчера. Според авторитетното издание sport-fm.gr футболистът и агентът му още днес ще бъдат в Атина, за да преговарят с гранда „Олимпиакос”. Изданието се позовава на свои източници, както и на хора от Франция, които са запознати с делата на благоевградчанина и намеренията му занапред.Треньорът на „Олимпиакос” Витор Перейра иска да подсили атаката си и обсъжда няколко варианта. Благоевградчанинът е по-надолу в списъка му с желани имена, но все пак преговори се очаква да се проведат.

Основното предимство на 34-годишния нападател е, че е свободен агент и за него няма да бъде платено и едно евро трансферна сума. Освен това той има богат опит в Шампионската лига, който ще е нужен на „Олимпиакос” при участието му в груповата фаза на турнира наесен. В началото на седмицата Бербатов обяви, че би искал да се завърне в Англия. Интерес към него има от „Уест Бромич” и „Борнемут”. В Италия също написаха, че „Сампдория” следи бъдещето на българина.

„Бешикташ” спазва традицията си от последните години и отново има интерес към услугите на Бербо, предаде Монитор. Най-вероятно Бербатов ще направи последен трансфер, преди да сложи край на успешната си кариера и поради това ще избере възможно най-дълъг контракт.

www.struma.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене