След смъртоносен тийнейджърски купон: Фаталното дело № 21 за убийство по непредпазливост на 16 г. Кристиян и 18 г Даниела от село Падеш започва отново, семействата в шок

семейство чукови

Семейство Чучкови висяха с часове пред реанимация ,където за живота си се бореше синът им

„Връщат делото, защоо?, Дияна се спаси, а моето дете изгни в земята, без вина, без да е видял нищо, тръгваме по мъките отново“, проплака бащата на Кристиян Ив. Чучков

21-годишната Даяна Калайджийска от благоевградското село Падеш, която почерпи гостите си, група – 6-тима младежи с течност за чистачки на импровизиран купон в дома и завършил с 2-ма мъртви отърва условната си присъда и кръвния данък засега, след като Окръжният съд в Благоевград върна делото за убийство по непредпазливост на първа инстанция. Така, мъката за осиротелите семейства на 16-годишния Кристиян Чучков и 18-годишната Даниела започват отново. Решението на съда излезе днес. Това шокира близките на издъхналите след смъртоносния коктейл Кристиян и Даниела.

„Шокиран съм от решението на Окръжния съд, вдигнах кръвно, чакам Спешна помощ, проплака пред struma.com бащата на Кристиян, Иван Чучков. Тя се отърва, а детето ми гние в замята, какво става, защо отново ще трябва да преживявам мъката да преповтарям случилото се, каза Чучков. Семейството му загуби във фаталната нощ единствената си рожба. Даниела бе осъдена от благоевградския районен съд на

2 години условно и 50 000 лева кръвнина за семействата. Решението бе на благоевградския районен съд, който прие, че Даяна е виновна за причинена смърт по непредпазливост и отреди по 25 000 лева на семействата на издъхналите след злополучния купон 16- годишен Кристиян и 18-годишната Даниела.

Случаят от 2013 година потресе обществеността в Благоевград. По голяма драма не се бе случвала от години в Пиринско. На фаталната дата на гости на Даяна били 6-тима младежи, които пили от розовата течност за чистачки и попаднали в Пирогов със силно отравяне.

4-има едва оцеляха, но Кристиян и Даниела издъхнаха. поразени от коктейла, който домакинята извадила от мазето на дома си. Години наред родителите на Кристиян, който бе единствено дето в семейството, направиха пътека в търсене на възмездие за загубеното си по нелеп начин чедо, но сега започват отново. Междувременно те осиновиха детенце. „Вместо да отделям силите си в грижи за дъщеря ни, потънах изведнъж, няма възмездие за страданието ни, за смъртта на Криси. Отчаян съм., каза през сълзи бащата..

По време на нашата битка, Даяна и родителите й не ни потърсиха, за да ни поднесат дори съболезнования за случилото се, и сега тези хора, виждат детето си, а моето се скри, нарежда, нарежда почернения баща.

П. Кирилов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене