Строят първия Град на дявола край Благоевград

655-402-stoian-velichkov-po-izvesten-kato-toni-rokera-strelataВърху 1 декар ще се простират бунгала, палатки и временни постройки, които ще бъдат отредени само и единствено за рокери. Теренът вече е купен от легендарния благоевградски рокер Тони Стрелата и започва организацията за единствения в Европа град на Сатаната

„В средата ще поставя 15-метров дървен стълб. Върху него ще сложа 10-метрова глава на дявола, която ще е светеща и ще се вижда отдалеч. Тя ще гледа точно срещу големия кръст на града“, разказа плановете си пред „България Днес“ култовият моторист, прочут из цяла България. Идеята не само не е шега, а до ден-два нотариус ще финализира сделката. Стрелата е купил имота за 5000 лв. от частно лице. Намира се на възвишение над квартал „Еленово“ и от него се разкрива прекрасна панорама на целия град.

„Теренът е равен, което е чудесно. Тъй като по закон до 30 кв.м не се иска разрешение за строеж, там ще има толкова големи бунгала и места за палатки. Вече имам 4 запитвания за купуване на подобни малки терени, върху един от които ще бъде кръчмата на адския град. Така съм го кръстил“, сподели още Стрелата.

Той е категоричен, че изчанчените идеи имат по-голям успех и смисъл от „нормалните“. А по време на криза се изисквали смели и нестандартни решения, защото вървенето по отъпкана пътека не водело до нищо добро. „Идеята ми я подсказа Дяволът. Нали аз съм негов официален представител на Земята и трябва постоянно да се доказвам. Понеже много хора казват, че са усетили положителна Божия енергия, за да направят нещо, аз пък усетих негативна дяволска енергия и реших да действам“, обясни неподражаемият рокер.

Още през октомври 2014 г. Стоян Величков продаде душата си на Дявола. „Загубих работата си, разведох се, останах без пукнат лев. Една нощ ми писна и призовах Дявола, ако съществува, да вземе душата ми и тя да бъде негова завинаги. Не само вярвам в него, той ми е господар“, обяви тогава пред вестника рокерът. Две седмици след сатанинската сделка 54-годишният мъж си намерил работа като въоръжена охрана в цигарена фабрика.

„Дяволът ме измъкна от дупката. Нещата тръгнаха напред и нагоре. Бях на 40 години, малко преди това станах и рокер. През 1995 г., се разведох. Уволниха ме от армията и бях изключително беден. Нямаше и борса по времето на Жан Виденов и се продадох на дявола, след което тръгнах нагоре“, твърди Тони Рокера, който взриви интернет с шантави клипчета. В тях мотористът чисто гол разиграва различни етюди от „рокерския живот“ – яде скорпиони, имитира секс с коза и как се прави мастурбация на магаре.

„Сценарият си е чисто мой. Действието се разиграва на Марс, където ме тестват бира или кръв тече във вените ми и дали съм железен рокер. След това със совалка ме пращат на Земята. Събуждам се в гроб, помислям коза за местна жена и се любим“, разказа с приповдигнат тон благоевградският рокер. Освен безработен и разведен след легендарните видеа мъжът загубил и връзка със синовете си. „Малкият шеста година е в Чикаго, тръгна на бригада и не се върна. Големият каза, че го е срам от мен. Благодарността на децата е, докато ги отгледаш, после сам.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене