Без категория

Замъци никнат край Огняново

3ed67f8b36aada8db655c8670d53a03a_600x460Бизнес дама строи средновековен замък в красива гориста местност между селата Огняново и Марчево. Множеството кули и бойници привличат погледа на минаващите, защото особено в мрачно и дъждовно време гледката е направо мистична.

Замъкът е един от последните четири новостроящи се хотела в известния с минералната си вода курорт. В администрацията на Гърмен се установява, че най-новият хотел се строи от неврокопската бизнес дама Малинка Иванова чрез фирмата й ЕТ „Малинка Иванова – Валентина“.

Валентин Четрафилов също строи хотел, който като архитектура ще наподобява средновековен замък. Комплексът е в съседен имот на този, в който вече се издига подобна сграда. „Архитектите ни са различни, но решенията им как да изглеждат хотелите ни – на мен и на моя позната бизнес дама от Гоце Делчев, са близки като визия. Аз съм по-назад в строителството, работя по европейски проект.

Съседният комплекс, ако всичко върви по план, ще отвори врати през есента, а моят – за Нова година“, твърди неврокопският бизнесмен Четрафилов, който стопанисва хотелски комплекс „Валентино“ в Гоце Делчев. Във всеки от комплексите ще има не повече от по 20 стаи за гости.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене