При добър диалог преминаха поредицата от срещи на кмета Георги Икономов с жителите на Банско

17
Завърши поредицата от срещи, които градоначалникът Икономов проведе с граждани на Банско по райони, с цел кметът лично чуе мнението и проблемите на хората. Жителите на града бяха запознати с общинските инфраструктурни проекти, които се изпълняват в момента, градоустройствените проекти за Общ устройствен план и за новите селищни образувания, рехабилитацията на улици с монтирането на подземни колектори за премахване на висящите кабели,   изграждането на първите два етапа от  улица „Гоце Делчев“,  изграждане на кръгово кръстовище на ул. „Рила“ и др.

IMG_2885

По време на срещите бе коментирано организирането на двата нови фестивала „Бохеми“ и “Bansko beat” и намеренията на общинското ръководство музикалните форуми да привлекат повече туристи през летния сезон и да превърнат Банско в още по-атрактивна дестинация.

 

IMG_2788  „Срещите ми дадоха възможност за обратна връзка, необходима като коректив при управлението. Отправени бяха искания за ремонт на вадите, за справяне с неразумното шофиране по градската улична мрежа чрез поставяне на спящи полицаи и други. Всяко отправено предложение е записано и ще бъде изпълнено. Благодаря на всички, които проявиха желание за диалог и се срещнаха с мен и моя екип.Срещите ми дадоха възможност за обратна връзка, необходима като коректив при управлението. Отправени бяха искания за ремонт на вадите, за справяне с неразумното шофиране по градската улична мрежа чрез поставяне на спящи полицаи и други. Всяко отправено предложение е записано и ще бъде изпълнено. Благодаря на всички, които проявиха желание за диалог и се срещнаха с мен и моя екип.Срещите с гражданите, които проведохме заедно с  моя екип,  ми дадоха възможност за обратна връзка, необходима като коректив на управлението. Отправени бяха искания за ремонт на напоителните канали в града, поставяне на „спящи полицаи“ по най-натоварените улици и др.  Радвам се, че постъпиха  предложения, които ще бъдат взети под внимание и част от тях ще бъдат изпълнени“, каза Икономов и благодари на всички граждани за тяхното участие.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене