Местния печат

печат

„Вяра“

Тв операторът Кирил Гогушев изпаднал в стрес след нападението на зам.-кмета Хр. Георгиев в Петрич

Нападнатият и бит от зам.-кмета на Петрич Христо Георгиев тв оператор Кирил Гогушев е стресиран и иска да напусне работа, страхува се. Това заяви председателката на Сдружението на хотелиерите в Петрич и един от основните организатори на протестите срещу градоначалника Вельо Илиев Добринка Бацанова.

 

Съпругата на самоковския ресторантьор Георги Щерьов Анна пред съда в Кюстендил: Купувах оръжия от полицай Георги Мазнев като подаръци за рождени дни, дадохме му 1500 лв. за разрешително

Съпругата на ресторантьора Георги Щерьов – Анна, за всички празници е купувала оръжия на мъжа си от дългогодишния му приятел Георги Мазнев – инспектор служба КОС в РУП-Самоков. Това заяви тя пред съдия Йоланда Цекова и колегите й Надя Георгиева и Андрей Николов в Кюстендилския окръжен съд на делото срещу съпруга й. Процесът стартира след жалба на Георги Мазнев.

 

Уволняват Ариф Мустакли от Агенцията по храните в Благоевград, търси нова работа

Уволняват Ариф Мустакли от началническия пост в Агенцията по храните в Благоевград. Очаква се в кабинета му да влезе новият началник в началото на другата седмица. Той бе началник на отдела за контрол на храните в благоевградската агенция, чийто управител стана преди дни Стоян Мавродев.

 

Дамяница в шок от двойното изнасилването на 12-годишна ученичка, роднина на единия от обвинените – Данаил Берамов: Не вярвам Калоян да е пипал детето, по това време майка му е била у дома

 

Село Дамяница е в шок, след като преди ден осъмна с новината за изнасилването на 12-годишно момиченце от двама съседи – Калоян И. и Стойчо Е. Посегателството станало на 22 май около обяд в къщата на Калоян И. Той първи извършил половия акт с 12-годишното момиче. След него към момичето се насочил и приятелят му, 27-годишният Стойчо Е. Това разказа пред медиите бащата на детето, който не можеше да си намери място от шока, след като разбрал за бруталното изнасилване на невръстната му дъщеря.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене