Ремонт затваря за 4 месеца част от пътя Банско – Гоце Делчев

d6d7b5db2cb94893a4a297f0fc4a1959Пътят Банско – Гоце Делчев при разклона за с. Кремен от днес е затворен и движението се пренасочва по обходни маршрути. Причината е, че е започнало укрепване на участъка, който бе подкопан от р. Места през февруари и част от едното платно поддаде, напука се и се свлече.

Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщава, че по време на строителните работи движението се пренасочва по следните обходни маршрути:

В посока Гоце Делчев трафикът се отбива от път II-19 – преди отклонението за с. Кремен, продължава вдясно по общинския път Добринище – Господинци – Кремен. След кръстовището на км 0+300 продължава вляво по общински път и отново се включва в пътя Симитли – Разлог – Гоце Делчев при км 64+290;

В посока Симитли движението се отклонява при км 64+290 по общински път, след кръстовището с пътя Добринище – Господинци – Кремен продължава вдясно и отново се включва в път Симитли – Разлог – Гоце Делчев при км 63+690.

Движението е регулирано с пътни знаци и светофар.

Очаква се строително-монтажните работи до продължат около 4 месеца. Укрепването на участъка е включено в лот 22А по програма „Транзитни пътища V“. По проекта се рехабилитират около 57 км от път II-19 Разлог – Банско – Гоце Делчев – Садово, уточняват от пътната агенция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене