Кметът на Разлог Кр. Герчев и чаровната му съпруга Ирина празнуваха сребърна сватба

73046-632x358

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев и съпругата му Ирина отбелязаха 25-годишния си сватбен юбилей без помпозности и шумни тържества. В компанията на сина им Иван „младоженците“ празнуваха на вечеря в заведение в Разлог.

„Целият месец май е празник за нас, защото на 19-и е роден синът ни, а на 20-и май отпразнувахме 25-годишнина от сватбата ни. Тая към семейството си най-топли чувства и се радвам, че имам прекрасен съвместен живот с моята съпруга, която винаги ме е подкрепяла. Избрахме да отбележим празника сами, естествено, с нашия син. Отпразнувахме го тривиално. Това ни даде възможност да се върнем назад в спомените си и беше уникална вечер. Избрахме местно заведение, където вечеряхме”, сподели кметът Красимир Герчев.

Още един юбилей ще отпразнуват сем. Герчеви този месец. Само след една седмица, на 31-и май, градоначалникът ще отбележи 50-ия си рожден ден. За „Струма“ Красимир Герчев сподели, че не обича шумните и големи тържества за своите празници и ще отпразнува юбилея в тесен семеен кръг.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене