На общинска конференция на БСП утвърждават Георги Хаджимаргаритов за кмет на Петрич

_thumb

В края на месец юни или началото на месец юли ще се състои общинска конференция на БСП –Петрич. На нея ще бъдат утвърдени кандидатите за кметове на населени места ,кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет на БСП.”, това заяви лидерът на червените в община Петрич Димитър Капитанов.

Както съобщихме, в момента текат събрания във всички първични партийни организации .Досега най-много номинации за кмет, издигнат с подкрепата на социалистите, е Георги Хаджимаргаритов. Останалите кандидатури за кметове на населени места и общински съветници ще бъдат утвърдени от конференцията с гласовете на присъстващите делегати без да се иска одобрение от НС. Георги Хаджимаргаритов ще се кандидатира като независим, такова е изричното му желание, но подкрепен от БСП.

В началото на следващата седмица стартира и нарочна подписка от името на петричките социалисти срещу подписването на търговско споразумение между САЩ и ЕС. Става дума допускането на американски стоки на европейския пазар, обяви още лидерът на петричките социалисти Димитър Капитанов.

П. Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене