Топ Преса списва и конкуренцията!

След като папараците на Топ Преса обявиха, че са направили папарашки снимки в Италия на Mirko Rosa – Mirkoro и красивата му годеница Оля Спасова – Лейди България Интернешънъл 2014. Дупнишки всекидневник побърза да пусне инфото и използва нашите снимки

Olq_Italia

Ние още миналата седмица изпратихме всички папарашки снимки, които направихме на влюбената двойка, просто така да си ги имат. От дупнишката медия видели материала от сайта на Топ Преса и се свързали с миската ѝ поискали интервю. Попитахме Оля, защо нашите снимки са във дупнишкия вестник…? Тя отговори, че им е дала няколко, между които са и направените от папараците на Топ Преса. Ок, ние не ѝ се сърдим. Нито на нея, нито на медията, която ползва нашите снимки. Радваме се, че заради наш материал има какво да сложат на първа страница и да печелят нещо.
За това сме ТОП…
Оля Спасова се извини на Топ Преса, “Съжалявам много, не знаех че така стоят нещата с медиите. Обадиха ми се и аз се съгласих. Те със сигурност са видели информацията от сайта на Топ Преса”

Топ Преса чака Mirko Rosa – Mirkoro и Оля Спасова да направим късометражен филм, в който пред камерата ни ще разкажат за запознанството си и многото хубави моменти между тях.
Вие, другите медии можете ли да се похвалите с това ?

Olq_Italia_3 Olq_Italia_2
Olq_Italia_4Olq_Italia_5

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене