Местния печат

печат

„Вяра“

Разруха след ремонт в центъра на Дупница: Бившият шеф на Гражданска защита Георги Георгиев: В Гърция такива строители като благоевградската „Галчев инженеринг” ги бият, а в Дупница му броят милиони за строителни престъпления

„Благоевградската строителна фирма „Галчев инженеринг” на Николай Галчев, която печели ударно общински поръчки по времето на Братя Галеви, руши здраво имиджа на кмета на Дупница Методи Чимев с лошо изпълнение на стратегическия проект за 6 млн. лв. „Реконструкция на централна градска част”.

 

С припадъци и кръвно 40/60 спешните медици отказаха по-нататъшно лечение на Любов Хаджийска от Самоков заради неплатени осигуровки, д-р Рангелова: За 3 г. дължи 700 лв.

61-годишната Любов Хаджийска с прекаран инсулт от Самоков бе приета в Спешния център в тежко състояние, но й бе отказано по-нататъшно лечение поради неплатени здравни осигуровки. Любов имала проблеми с кръвното налягане, преди да стигне до спешна помощ, имала припадък. В спешното лекарите й включили глюкоза и след като се съвзела, е поканена да си тръгне, тъй като няма платени осигуровки за 3 години.

 

Отличават със златен знак директора на ПГ „Константин Фотинов” Кирил Славов, школската шефка Мария Първанова, гл. учител Ани Доганова и още 3-ма заслужили педагози в Самоков

Директорът на ПГ „Константин Фотинов” в Самоков Кирил Славов, директорката на НУ „Станислав Доспевски” Мария Първанова и главната учителка в същото училище Ани Доганова бяха отличени със златен почетен знак от общинските съветници. Предложенията са на педагогическите колективи на училищата и детските градини в общината.

 

15 членове на ТПК „Единство” протестираха пред община Благоевград, искат отмяна на продажба на сграда за 260 470 лв., била тяхна

15-членове на ТПК „Единство”, начело с председателката Здравка Чимева, протестираха срещу чиновници от Търговския отдел, които подготвили за продажба сграда на ул. „Дружба” 2, за която твърдят, че е тяхна.

 

„Галчев инженеринг“ с на-големи шансове да изгради улиците за социалните жилища в Дупница, 7 фирми искат поръчката за 1,5 млн. лв. 

Ценовите оферти на обществената поръчка за изграждане на улична мрежа към социалните жилища в Дупница бяха отворени на открито заседание вчера, съобщиха от общината. 7 фирми бяха подали документи, като комисията с председател зам.-кмета по социални дейности Крум Милев обяви техническите оценки, след което в присъствието и на представители на фирмите обяви ценовите предложения.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене