Успех на матурите пожела кметът Владимир Москов на зрелостниците от Г. Делчев

Image_1875134_126

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов днес отправи официално сърдечни пожелания за успех на всички ученици, които предстои да положат зрелостни изпити на 20 и 22 май.

„Скъпи ученици, за вас и вашите семейства предстои много важен момент – полагането на държавни зрелостни изпити. Това са едни от онези дни в живота,когато поставяте най-твърдите основи на своето бъдеще.

Доброто образование винаги е било предпоставка за по-добри перспективи и възможности за реализация както в страната, така и в чужбина. Затова зрелостните изпити са толкова важен етап във вашето образование – те са символ на вашето съзряване, но и на отговорността, която всеки един от вас трябва да поеме за бъдещето си.

В навечерието на първия от тези важни изпити, приемете моите най-добри пожелания за много късмет и успех. Сигурен съм, че всички зрелостници от община Гоце Делчев ще се представят достойно, защото са обучавани от прекрасни преподаватели- професионалисти.

Желая ви много сили, увереност и спокойствие, за да се справите с поредното важно предизвикателство във вашия живот. За нас, вашите родители, учители, съграждани, е изключително важно да възпитаваме младо поколение, което е образовано и мотивирано.

Надявам се, че придобитите от вас знания и умения с радост ще прилагате в своята Родина, защото тя е вашето по-голямо семейство. На добър час и успех!”

 

Владимир Москов,

Кмет на Община Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене