Кметът на община Гоце Делчев отправи пожелания за успех на учениците, които ще полагат зрелостни изпити

moskovКметът на община Гоце Делчев Владимир Москов отправи сърдечни пожелания за успех на всички ученици, които предстои да положат зрелостни изпити на 20 и 22 май.

В пожеланието, се казва:

„Скъпи ученици, за вас и вашите семейства предстои много важен момент – полагането на държавни зрелостни изпити. Това са едни от онези дни в живота, когато давате стабилни основи на своето бъдеще.

Доброто образование винаги е било предпоставка за по-добри перспективи и възможности за реализация както в страната, така и в чужбина. Затова, зрелостните изпити са толкова важен етап във вашето образование – та са символ на вашето съзряване, но и на отговорността, която всеки един от вас трябва да поеме за бъдещето си.

В навечерието на първия от тези важни изпити, приемете моите най-добри пожелания за много късмет и успех. Сигурен съм, че всички зрелостници в община Гоце Делчев ще се представят достойно, защото са обучавани от прекрасни преподаватели.

Желая ви много сили, увереност и спокойствие, за да се справите с поредното важно предизвикателство във вашия живот. За нас, вашите родители, учители, съграждани, е изключително важно да възпитаваме младо поколение, което е образовано и мотивирано.

Надявам се, че придобитите от вас знания и умения, с радост ще прилагате в своята Родина, защото тя е вашето по-голямо семейство. На добър час и успех!”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене